Lab Tri Roll Brúska 110 V 0,75 KW (atramentu Farba hnoja)

€1 062.14

Nový produkt

1 položky

Štítky: tenké dlhé náušnice ženy, tenký mini itx napájania sata, tenké parfum roll fľašu, tenké oka pc prachu, filter, tenké iphone batérie prípade, tenké prírodné zvýrazňovač, tenký ružový kameň náramok, thin lizzy bezchybné nohy, tenké nillkin galaxy s10e.

Nové Laboratórium Tri Rožky Brúsenie Mlyn Brúska Pre Laboratórne Aplikácie 110V

Výkon funkcie

Stroj sa používa hlavne na grind rôzne farby, atrament, farby pigmentov, farieb, potravín, kozmetiky a iných vložiť materiálov.Stroj má stať hlavným vybavenie abrazívneho materiálu.

Tri valčeky stroja s chladené zliatiny odlievanie, hrúbka chladené zliatiny vrstva je 15 - 25 mm, v povrchovej tvrdosti je HS68 ~ 75. Po prebrúsení raz alebo niekoľkokrát, nakoniec dosiahnuť požadovanú jemnosť (asi 3 až 18 mikrónov vo všeobecnosti, jemnosť určenie).

Tri-roll mlyn sa skladá zo sedadla, sprievodca kryt, roll hriadeľ bývanie, kŕmenie medi nôž, na riving nôž doska, chladiace prostriedky a ozubené kolesá, remenice, atď.

1.Konštrukcia stroja

(1) Prenosové systémy

(2) Pohyblivé časti

(3) valec

(4) Nakladanie častí .Maintly pozostáva z dvoch medených nôž a medi noža.Zabrániť grind maerial na oboch koncoch pretečeniu.

(5) Chladiacej časti

(6) Úpravu časti

(7) Vypúšťanie zariadenia

Upravením tlaku skrutky na kotúč, rez by mal byť mierne vyššia ako centrum roll,je možné jednoducho odstrániť materiálov pripojených k roller povrch .

2.Poznámka:

2.1 Pred práce:

Udržať roller povrch čistenie, mazanie časť má dostatok lube

2.2 Pri práci:

(1) Po spustite stroj, nastaviť rýchle, pomalé prejdite na určitú pozíciu (mydlo a viesť ,vzdialenosť rýchle, pomalé roll je 0,5 mm, alebo tak).Podľa vašich potrebné, aby sa o presné nariadenie po pridať materiálov.Vo všeobecnosti platí ,že colorific deepness je v súlade po vojne upraviť dobre .Ak uprostred farba je svetlo, ale dva konce farby sú hrubé ,môžete nastaviť rýchlosť vody na chladenie .

(2) Vyhnúť brúsenie s korozívnych látok.

(3)Plnenie medi nôž nemôže stlačte príliš ťažké.Pridajte lubrikant na kontakt arc často.

(4) Venovať pozornosť ložiska, je to teplota by nemala byť vyššia ako 45 .

2.3 Po práci

Uvoľnite valec, meď nôž a výtok, potom vyčistite ju .

3.Údržba a opravy

(1) Prosím, aplikovať mazací olej na kolieskových ľavej každých 3~5 dní .

(2) Máme aplikovať dosť mazací olej na ložisko domu .Prosím aplikovať mazací olej, pol roka neskôr. (3) Ak dlhodobé skladovanie ,prosím, potiahnuté valčeky a iné pohyblivé časti konzervačným mastnoty .

(4) Prosím, prestaňte používať stroj, ak valčeky z tvaru(oboch koncoch sú nízke, a uprostred je vysoká), potom repolished a upraviť .

DIY Dodávky Elektrina
Druh Mini Brúska
Zdroj Napájania Elektrina

Súvisiace produkty