10pcs/veľa 11.06 g vonkajšie rybárske potreby VIB Rybárske Nástrahy nastaviť 8.5 cm nastavenie export Rybolov, rybárske potreby

€13.94

-4%

€14.67

Nový produkt

1 položky

Štítky: 28 g vib, rattlin vib, skutočné stick, úsmev stick, dobytok známky, stick s kožušinou pre mačky, eagle známky, 5s uhlíka, lipless vib, santa v okne.

Najviac horúce fúzy chlap 16.3 G SB001 5 farieb

Osem farba povrchu kúzelník Lu Ya základné

MI052 10 farieb ze mino nastaviť, Rybolov, rybárske potreby

Ze mino používa laser návnadu drôtu možno lepšie brániť spustiť ryba návnady obchod pre sub Cesty

MI015 9 CM-8.5 G-6#

CB022 8.5 CM-15.2 G-4#

CB010 5,5 CM-8G-8#

11.06 g vonkajšie rybárske potreby VIB nastaviť 8.5 cm nastavenie export rybolov rybolov, rybárske potreby

Farby: 4 farby (Farba)

Dĺžka /Dĺžka:8.5 CM

Hmotnosť /Weight:11.06 G

Potápanie (Plávanie Hĺbka): plávanie

Produkt materiálu (materiál): plastové (Plast)

Háčik typu (Háčiky) #:4# háčik

(oči):3D oči, oči

Farba: PS-pevný zelená farba farba

Balenie: funkcie opp špeciálne balenie vrece (Balenie:taška funkcie opp)

Pre vôd: nižšia úroveň

Ryby: Tong Shi šťuka colossomabrachypomum S. soldatovi sedem ostriež

1: jedinečný moderný štýl dizajnu ryba vo vode, pomaly ťahal, keď došlo k značnému hojdačka, nie len plávanie a riešiť všeobecné VIB skutočný život, č plávanie pomaly presuňte problém.

Využitie 2:VIB kolíky na prednej strane prvého otvoru, uvedomí si, rýchle vyhľadávanie; v druhom, tri otvory môžu realizovať hľadajú rýchlosť; v štvrtom diery môžu realizovať nízkej rýchlosti vyhľadávania.Ryby späť štyri otvory, môže podľa požiadavky kolíky viazaný v každej diere, na návnadu do vody vibračná frekvencia a rýchlosť nariadenia, nie konvenčné vib

Kupujúci tipy

1, kupujúci pred tovar prevzala, prosím, kontaktujte ma na potvrdenie, či tovaru v prípade nedostatku odkladu svoj čas, ale vo všeobecnosti majú tovaru.Ako miesto výrobky môžu byť dodané do 1 dní po zaplatení kupujúci obchod, ale nevyhnutne bude osobitných dôvodov, ako je oneskorenie dodania bude zákazníka informovať.

2, všetky Kuandaofahuo, nesmie prevziať tovar po prvý odsek!Vitajte na Alipay!Tento obchod predajné ceny, odmietol vyjednávať!

3, pretože proces displej, fotografovanie a tvorba diagramov, výrobky z nepatrné farebné odchýlky sa môžu vyskytnúť!Farba druhu prednosť!

4, prosím, aby tovar do 5 dní po ukončení transakcie.

5, na návrat: v tomto obchode všetky produkty predávané spoločnosťou, nenesú vráti, môže požiadať o ich výmenu.Nie je spokojný, nie je láska, alebo z iných dôvodov sa prijať náhradný nákladný kupujúci zaplatí.Po obdržaní tovaru do 2 dní od kontakt a zmeniť, je už neplatia.

6, krehké tovaru: tovar musí osobne pripojenie kus, skontrolujte neporušené v znamení, chybné alebo sa zistí poškodenie môže byť zamietnutá, ak sa chcete vrátiť na priamu podporu na vrátenie náhrady poštovné (obmedzený prejsť, express nevratný poštovné, poštovné kupujúci zaplatiť ostatných, aby sa prihlásiť, alebo nepodpíše skontrolujte čakať na najrôznejších dôvodov po všetky problémy, ktoré kupujúci zaplatí za..

V 7 po prevzatí tovaru, ak ste spokojní s týmto transakcie, prosím, nezabudnite nám dať podporu.Ak nie ste spokojní, alebo máte nejaké pripomienky alebo návrhy, prosím, povedzte nám, v snahe zlepšiť!

Teplé tip: keď sa po prevzatí tovaru, prosím, musí byť založené na komodity balenie informácie starostlivo skontrolujte druh a množstvo tovaru na prijaté objednávky sa s vami, ak sa nezhoduje alebo poškodená, môžete priamo v znamení na uvedené: "tovar bol poškodený, odmietol" alebo "tovar nezhoduje, odmietol" slová odmietnuť prevziať tovar, a prosím, na mieste, ak chcete zavolať svoju spoločnosť, budem podľa situácie vzhľadom na riešenie, prosím, nebojte sa

textúra materiálu Plastové
Poloha Nádrž (Rybník
Dĺžka /Dĺžka 8.5 cm
Kategória Falošné Lure
Miesto Pôvodu Čína
farba VIBa farba, VIBb farba, VIBc farba, VIBd farba
Bionic VIB speed direct bait sink VIB014
Č. VIB014 4 color HENGJIA fishing gear
Hmotnosť /Hmotnosť 11.06G
Druh Umelé Návnady

Súvisiace produkty