25/50ml AB Koliesko Lepidlo Odlievanie Lepidlo Priemyselné tepelnú Odolnosť Opravy Agent pre Odlievanie Kovov OBJAŤ-Obchodov

€6.19

-35%

€9.66

Nový produkt

1 položky

Štítky: diy lepidlo, lepidlo pvc, deli lepiace tyčinky, lepidlo školy, lepidlo dieťa, lepidlo na papier, jasné, lepidlo, v4k, lepidlo biele, textílie lepidlo.

25/50ml AB Koliesko Lepidlo Odlievanie Lepidlo Priemyselné tepelnú Odolnosť Opravy Agent pre Odlievanie Kovov OBJAŤ-Obchodov

Funkcie:

Účinné lepidlá sa používajú ako alternatíva k zváranie baterky, ktoré poskytujú silný a dlhotrvajúci opravy kovov a mnoho iných povrchov.To môže dlhopisov takmer všetky čisté povrchy bez prachu a oleja.

Vynikajúce lepenie sila tvorí silnú a stabilnú trvalé puto, ktoré by mali byť použité na mnoho rokov.To môže byť tvarované, klepli, podané, brúsené a vŕtané podľa účelu.

Jednoduché sušenie aplikácia prípravku a aplikačné postupy sú jednoduché a ľahké.Len mix, uplatňovať a nechajte uschnúť na niekoľko hodín.Celý čas vytvrdzovania je do 24 hodín.

Široko používaný hlavne pre odlievanie ocele, piesok otvorov a otvorov, a vyplniť odlievanie defektov, ako sú trhliny.Môže byť použitý na opravu, palivové nádrže, vodné fajky, rozbité betónové, atď.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Materiál: vložiť

Kapacita:25/50 ml

Funkcia:Oprava

1x AB Koliesko Lepidlo

Aplikácia Materiálov Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu AB

Súvisiace produkty