Jeseň Národnej Etnickom Štýle Retro Pruhy Obrazy Tlač Kvety Nohavice Vytlačené Vysoká Pružnosť Legíny

€1.46

-44%

€2.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: kefa akryl žil, kefa blondínka, pečivo, kefa mini akvária, crisp tanier philips, kábel micro usb 4 2, prezieravosť cr39, fasadi sivý sveter, costure príslušenstvo, kefka detská princezná.

Vlastnosti: Úplne Nový & Vysokej kvality.Vzor: Tlač.Pružnosť: Pružná.Materiál: Polyester.Veľkosť: Jedna veľkosť.Farba: 7 Farieb --- ako obrázok zobrazený .

Aby sa ubezpečil, dostanete správnu veľkosť, prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu v popise Pred Nákupom.Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, napíšte Nám vašu Presnú Telo Merania (Výška/Prsia/Pás/Boky), aby sme mohli vám dať nejaké návrhy, ako si vybrať správnu veľkosť.Ďakujeme za pochopenie!

Ručné meranie môže existovať 1-3 cm rozdiel.

Meranie V CM Veľkosť Dĺžka Pás - - Jedna Veľkosť 94 cm 60-90 cm - -

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

2. Ak ste don\ \ 't spokojní naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie .Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Doprava Zdarma Na Celom Svete

O Cla

Vzhľadom naši zákazníci\' výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly môžeme\ \ 't záruku žiadna daň poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín.Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

V našom internetovom obchode robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť.Takže kvalita je zaručená.Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom ( veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky ).

Upozorniť : môžeme\ \ 't accept the exchange alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém:

*Číslo objednávky

*Položky,\ \ 's SKU číslo

*Obrázok je chybný .

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

'

Číslo Modelu CL820049
Názov Značky Bigsweety
Štýl Príležitostné
Položka Druh Legíny
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Hrúbka ŠTANDARD
Dĺžka Ankle-Length
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Textílie Typ Broadcloth
Vzor Typ prekladané
Typ Jednotky kus
Materiál Polyester
Pás Typu vysoká
Pohlavie Ženy

Súvisiace produkty