Biele Tekuté Mydlá telový Krém, Kryt Čerpadla Postavený v Kuchynský Drez kuchynskej linke Varenie Nástroj, Riad, Kuchynské Príslušenstvo

€0.91

-51%

€1.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: kapacita pre mydlo, omáčky dávkovač veľké, horúca omáčka dávkovač, kuchyňa orgán, čerpadlo umývadlo, big kitchen sink, roztomilý kuchynský časovač, dávkovač na mydlo v kuchynskej linke, kuchár kuchynský časovač, omáčka dávkovač cestovanie.

Funkcie:

1.Dosku namontujte mydlo čerpadlo dávkovač, zápasy širokú škálu kuchyňa kohútikov a kuchynské drezy.

2.Trvanlivé kvality :Vyrobené z odolného konštrukcia z nerezovej ocele a priehľadným ABS plastové fľaše, silné kyseliny-odolnosť proti korózii odolnosť.

3.Multi-layer dokončovacie proces, ohromujúci vzhľad. 360-stupeň vedúci neotáča pre väčšie pohodlie, veľmi ľahko nainštalovať v niekoľkých krátkych minút.Jednoducho odstráňte zásobník hlavu a náplň z hornej, žiadne ďalšie plazenie pod drezom!

4.Vysoká kapacita :čerpadla, hlava je veľká kapacita (300 ml) fľaša, 3.3" tryska.Jedlo, mydlo môže byť čerpaná do drez vyrobený s kvalitných materiálov pracuje ako mydla alebo ako krém rozprašovača.

5.Opakované použitie :Môže byť opakovane používa na pridanie zariadenia mydlo, dezinfekčné prostriedky na ruky, mlieko alebo tekutý čistiaci prostriedok, šampón, sprchový gél, atď.A ideálny pre všetky domáce upratovanie, varenie, alebo DIY používa.

Popis:

Široké otvorenie, je veľmi ľahko nainštalovať a náplň v priebehu niekoľkých sekúnd.

S čerpadlom, je to jednoduchšie, aby sa kvapalina von.

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ+ABS

Veľkosť:24x10.2x5.3 cm

Kapacita: 300 ml

Obsah Balenia:

1x mydla

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky spôsobené ručné meranie, ďakujeme za pochopenie.

Dávkovač Tekutého Mydla Typ Ručné Mydla
Funkcia Dávkovač Tekutého Mydla
Hlavný Materiál Iné
kapacita 300 ml
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Nerez+ABS
Číslo Modelu Mydlá

Súvisiace produkty