5x5x5m HDPE Trojuholník Tieni Plachta Šifrovanie Hrubé Vonkajšie Slnko Odtieň Netto Anti Uv Markíza Prístrešok Vhodný na Balkón, Záhradu, Nádvorie

€77.99

-25%

€103.99

Nový produkt

1 položky

Štítky: záhradný pavilón, balkón obrazovke, balkón nevidiacich, kryt tieni, markíza tieni, markíza na balkóne, baldachýn na balkón, záhrada tieni, plachty nepremokavé tieni, záhradný prístrešok.

Farba, ktorá môže byť zvolený je skladom a doručenie je rýchlejšie.Máme iné farby, ale ktoré musia byť prispôsobené, prosím, kontaktujte nás objednávku.

Materiál: HDPE

UV block pomer: až do 95%

Príslušenstvo: trvalé lán (zdarma)

Použitie: Široko používaný pre terasa, trávnik, na záhrade, bazén, gril oblastiach,rybník, paluba,parkovisko,nádvorie alebo iné vonkajšie poskytnúť 90%-95% slnečník a ochranu proti 88% až 95% škodlivých UV lúčov, a aby váš záhradný ochrana osobných údajov bezpečné, chladnom a úžasné.

Poznámky:

1. Slnečník plachta je potrebné nainštalovať na 20 až 40-stupňový uhol s maximálne napätie na umožnenie odtoku.Strane švy by mali byť pri pohľade na zem, aby sa zabránilo úniku.

2. Akonáhle ste si vybrali miesto pre vašu tieni plávať, je dôležité určiť, najviac vhodných upevňovacích bodov na rohoch.Niektoré z týchto upevňovacie body by už neexistuje, ako veľký strom, plot poštou alebo fascie.Táto fáza inštalácie je kritická.Mali by ste zabezpečiť, aby všetky upevňovacie body sú štrukturálne zvuk.

3. Farba produktu, ktorý ste dostali sa môže mierne líšiť od farby na fotografii.Vyberte si prosím správnu farbu na nákup.

4. Vyberte prosím najbližší veľkosť podľa aktuálnych potrieb použiť pred objednaním.

Plachty Materiál HDPE
Druh Odtieň Plachty & Krytu Sietí
Názov Značky Taominus
Plachta Dokončovacie Nie Potiahnuté

Súvisiace produkty