10/30/50PCS roztomilý kreslený postavy cartoon strane účtu hračka mobilný telefón, notebook dekorácie graffiti dekorácie veľkoobchod

€2.18

-49%

€4.35

Nový produkt

1 položky

Štítky: kolo telefón roztomilý, telefónny kábel roztomilý, roztomilý telefón, ventilátor, roztomilý telefón zväčšovacie sklo, roztomilý prachu telefón, roztomilý dotykový telefón, zahŕňa mobilný roztomilý, roztomilý popsoket telefón, roztomilá súprava telefón, roztomilý škrečok telefón.

PROSÍM, POZNÁMKY: 1.Je to priateľský pripomienku, že ak umiestnite príkaz pomocou Tapetujem.sk Aplikácie,zistíme, že cena je oveľa lacnejšie, než PC a ušetrí veľa času na uskutočnenie platby.A môžete pridať náš obchod do obľúbených obchodoch dostať conins z Aplikácií, ktoré si môžete kúpiť produkty ZADARMO neskôr.Užite si nakupovanie a ďakujem. 2.Náš obchod je doprava zdarma spôsob je, ktoré nie je možné sledovať a dostane produktov na dlhú dobu.Tak dúfame, že si môžete vybrať registrované logistiky, ktoré môžu byť sledované a zvyčajne môžu dostať rýchlo.A ak si kúpite viac ako $ 9, zasielame doporučene logistiky. 3.Vzhľadom k streľbe stave a Hardvérové Zariadenia ako monitor jas/kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré malé rozdiely medzi aktuálnou položkou a tón farieb obrázkov zobraziť. 4.Ak si kúpite viac ako 1 balenie, tam sa bude opakovať.

Priemer 1.2 palcov (3 CM) -3.9 palce (10 CM)
Darček Vianoce, Halloween Narodeniny, Valentín
Farba Farebné
Záruka ŽIADNE
Pre Dospievajúce Deti Dospelí Chlapci Dievčatá Priateľmi
Hmotnosť random 1Pack 35g
Číslo Modelu Notebooky Kufor Batožiny Motorových Požičovňa Áut Chladnička Gitara Telefón
Dĺžka 1.2 inches (3CM) -3.9 inches (10CM)
Materiál Vysoko Kvalitného PVC
Funkcie PVC, Nepremokavé
Výška 1.2 palcov (3 CM) -3.9 palce (10 CM)
Pôvod CN(Pôvodu)
šírka 1.2 inches (3CM) -3.9 inches (10CM)
Použitie Notebooky Kufor Batožiny Motorových Požičovňa Áut Chladnička Gitara Telefón

Súvisiace produkty