(JM2GJHS) 7pcs/veľa PY--0I20 Mäkké Silikónové Nahradenie Náramok pre Garmin Vivofit 2,Garmin Vivofit 2 Fitness Kapela doprava Zadarmo

€9.08

-33%

€13.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: garmin vivosmart 2 náhradné band, garmin vivofit, garmin vivofit 2 náhradné kapela veľké, vivofit 2 náhradné náramok, náramok vivofit 2, garmin vivofit 2 pásma náhradné, garmin vivosport, garmin remienok vivofit jr, jr vivofit, garmin vivofit 3 výmena batérie.

100% Vysoko kvalitných,vitajte na objednávku,doprava Zdarma v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus .Detail obrázkov:

Rôzne farby, rôzne postoj k životu!

Farebné náramky, farebné život!

Táto položka neobsahuje tracker.

Vlastnosti produktu Vysokej kvality a nové kapely len pre Garmin Vivofit 2

Nie pre iné modely!

Prepínač v novej farbe miešať veci alebo zodpovedala vášmu outfitu.Jedinečné farebné a určené náhradné pásmo pre Garmin Vivofit 2 Ľahké zmeniť, len vyskočila Garmin Vivofit 2 modul a vložte ju do novej kapely.Kompresia liatie, robustný a durabl

Položka patrí 1pcs Náramok pre Garmin Vivofit 2 Len. ( Tracker nie je súčasťou balenia ).Upozornenie: Pre Garmin Vivofit 2. Nie pre iné modely!

Poštovné spôsob upozornenia:

Č Sledovacie číslo pre malé objednávku ( kúpnu cenu , pretože to zvýši váš nákup náklady, len sme sa snažiť ponúknuť najlepšie ceny pre vás.

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus/ Cez dodania spôsobom ---sledovacie číslo môže len overiť informácie vo predávajúci "krajina, žiadne informácie v kupujúcemu' s krajine.

Čína Príspevok Registrované Air Mail----môžete skontrolovať informácie, celú cestu.

Ruskí priatelia, venujte prosím pozornosť:

1. poskytnúť úplný názov jednoduché colné odbavenie.

2. Package potrebujú dlhý čas, je lepšie zvoliť Čína Príspevok Registrované Air Mail.( ak sa rozhodnete Predávajúceho Spôsob Dopravy ,neotvárajte Spor Do 60 Dní ,vďaka )

Brazílsky priatelia, venujte prosím pozornosť:

1. Väčšina balík potrebujete 20 až 50 dní, ale málo package potrebné 50-70 dní , to je normálne.

2 .100% Navrhnúť vybrať Čína Príspevok Registrované Air Mail.

PLS VEDOMIE, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a skutočné položky!

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O nás som tu, aby vám pomôžu, ak máte nejaké otázky, pred a po nákupe.Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že budete mať príjemný zážitok z nakupovania s nami.

Názov Značky Baaletc
Jazyk angličtina
Druh Zápästie
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Funkcia Spánok Tracker
Aplikácia Veková Skupina Dospelý

Súvisiace produkty