Hot pink Svadobné Pozadie fáze prikryť Opony Pre svadobné dekorácie 10 ft x 20 stôp

€156.89

-7%

€168.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: swag svadbu, elegantné svadobné fáze pozadie, pozadie fotografie, svadobné, dekor ružová, strana krídla, 10 ft, pozadie mušelínu, tradičné svadobné fáze pozadie, svadobné fáze pozadie kovov, pozadie opony svadbu.

1. Materiál :100% polyester pletené textílie

2. Veľkosť: 6m/20 stôp (široký) x 3 m/10 ft (výška)

3. Môžeme robiť akúkoľvek veľkosť, keď zákazník požaduje .Všetky pozadia spracované s vrecko na hornej časti rúško , môžete priamo zavesiť cez tyč .( ak potrebujete akékoľvek ďalšie spracovanie ,Cena sa bude meniť s procesom potrebujete ) .

4. Na pozadia, máš ho len jeden kusov .top swag je šité spolu so zvyškom prikryť a stredného swag je oddelené.Potrebujete zviazať na tyč sami .

Upozornenie : svadobné pozadia je kreatívne veci , naozaj je efekt závisí od toho, ako ste dekorácie a osvetlenie .Takže ak ste sa sťažujú, že to nie presne s obrázkom , to nebude dôvodom pre vrátenie tovaru .Ďakujeme !

Ceny zaplatenej je to len na pozadí bez opony iné assessories ako rám ( rod ,stojan) , svetlá a veniec,kvety, atď na obr..

Prijaté v druhu, nie vylúčiť z dôvodu objektívnych dôvodov, ako sú svetlo, farba displeja, Budeme mať čo najbližšie k fyzickej farby.Ďakujeme za pochopenie

Ak potrebujete ďalšie farby, prosím, zvoľte farbu z našej farba-graf nižšie a nechajte správu v poradí, vďaka:

1.Spoliehame na naše Sos povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2.Ak máte nejaký problém,Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať,a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

3.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste.Pomôžeme vám vyriešiť problém.

1.Položky sú dodávané len po prijatí platby.

2.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

3.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4.Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

5.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.

6.Pre dodacia lehota,budeme vyberať najlepšie dodanie spôsob, ako pre vás základňu na istý čas doručenia zásielky,ktorú si vybrať, ak si mysli to,pls kontaktujte nás.v opačnom prípade nemôžeme akceptovať prípadné reklamácie z dôvodu rôznych dodacia lehota sa s tým, čo si vyberiete.

1.Pred objednávkou, potvrďte prosím, cenách a ďalšie podrobnosti s dodávateľom.

2.Akceptujeme Viazaný na zaplatenie.

3.Prosím uhradiť do 3 dní od objednávky.

4.My vám len lode na predvolené aderess v alipay.Ak nechcete,informujte nás.

5.Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom

Príležitosti Deň matiek
Názov Značky DesserXixi
Materiál Ice Hodváb
Číslo Modelu wbs2125
Vzor anjel

Súvisiace produkty