Nastaviteľné Posadiť Bar Brušný Sval Tréner Posadiť Pomoci Strečing Zariadenia Self-Priming Posadiť Na Lavičke Pre Domáce Cvičenie

€11.70

-19%

€14.45

Nový produkt

1 položky

Štítky: lavicu sadnúť, telocvičňa, multifunkčné, bench fit, bodybuild, bench press, dumbbel, lavica na cvičenie, muscul, bench telocvični, bench cvičenie.

Funkcie:

- 3 gears môže byť upravená, celá rodina môže využiť fitness vybavenie, len je potrebné prispôsobiť výstroj poloha.

- To sit-up nohy bar pre podlahy sú prevažne zložené z troch častí, hlavné telo je za studena valcované ocele s vysokou pevnosťou, vysokú tvrdosť a svetlé plochy.po druhé časť je high-density elastickej peny, môžete lepšie chrániť vaše priehlavku od bolesti.Najdôležitejšie spodnej je 14.5 cm veľké sacie gumy šasi s silného sacieho a stabilitu.

- Nohy posedieť do Baru je veľmi ľahké pre domáce inštalácie, bez potreby akéhokoľvek náradia, s 14.5 spodnej bulík, len aby zistil, suchý a čistý, rovný,potom odložil posedieť do baru na zemi, vytiahnuť dole a zámok.Posledná úprava výstroja poloha.

- To posedieť do Baru môžu byť použité na hladké podlahy--dlaždíc podlahy betón, vyliečený alebo akékoľvek iné hladké podlahy.Utierať podlahu vlhkou handričkou pred použitím, odstráňte prach a umiestnite držiak s prísavkou na hladký povrch, uistite sa, že nie sú žiadne medzery v spodnej časti.

Špecifikácie:

Výška: nastaviteľné v 3 úrovniach

Materiál: prírodný kaučuk + železo dielov + pena

Zoznam Balíkov:

1* Posadiť Pomoci

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Aplikácia Iné
Druh Double-Kolesové
Funkcia Brucho
Číslo Modelu Brušné zariadenia

Súvisiace produkty