Dizajn ženy triedy najnovšie veľkoobchod dobré 2 voľby veľkoobchod zelená/červená guľôčka a pokles gem fashon náušnice 5.29

€6.77

-19%

€8.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: boho ucho, dizajn ucho, kúzlo mickey pandora, rasta, kúzlo mickey mouse, ragga, batoh black star, ecko, veľké hairbow, čierne kožené batoh.

Vítam vás na Nákup Veľkoobchod

Veľkoobchod Pozitívne cena článok

Farba:pls pozrite obrázok

To je Konečná oprava veľkoobchodné ceny, ak potrebujete veľkoobchod,ponúkame veľké zľavy,poď!!len neváhajte a kontaktujte ma, ďakujem!

Bezúhonnosť + brand + služby = 100% spokojnosť

Sme predali dieťa závodu výroba, direct-to-kupujúci!Ušetriť veľa v strede predajný cyklus a prevádzkové náklady, môžeme vám umožní dostať na najnižšiu cenu super platinum skúsenosti.Tieto položky sú všetky remesiel, ručné miestnymi Tibeťanmi, alebo Nepál remeselník pomocou Tibete Striebro a prírodné kamene, napríklad Tyrkysová, Koraly, Achát, crystal atď. ak ľudia nosia ako zdokonaliť a krásne handmade šperky, ako šperky môžete získať dobrých duchov z prírody.ale problematický bod je, ak môžete nájsť svoj vlastný čistej zeme v srdci a v Tibete vo vašej mysli !

doprava

Poštovú službu v Číne Dosiahnuť pre 12-25 dní,

EMS Dosiahnutie 7-14 dní,

DHL Dosiahnuť pre 4-10 dní,

veľkoobchodný predaj propagáciu lacné

Politiky

Všetky položky nárok na našich 30-dňová záruka spokojnosti, pokiaľ nie je uvedené inak v záznamom o produkte.Všetky položky sú zaručené v zbrusu nové pracovné podmienky na príjem z nákupu.Ak nie sú žiadne problémy, alebo ak nie ste 100% spokojní s položku, ihneď nás prosím kontaktujte, aby sme mohli ponúknuť výmenu alebo vrátenie peňazí položky.

POZNÁMKA: Všetky položky, vrátil by mali byť v pôvodnom obale, so všetkým príslušenstvom, papierovanie, a obsahu, ktoré boli pôvodne odoslané položky.Škody spôsobené kupujúcim, na ktoré sa nevzťahujú tejto politiky.

Štýl Trendy
Náušnice Typ Stud Náušnice
Materiál Kameň
Tvar\vzor KOLO
Pohlavie Ženy
Názov Značky HUARONGKANGYOU
Číslo Modelu 006
Položka Druh Náušnice
Kovy Typ Silver Plated
Jemné alebo Módne Móda

Súvisiace produkty