2 Ks/sady, Školské Tašky Pre Dievčatá Sladké Roztomilý Kreslený Princezná dievčatá, Deti Batoh Deti Čipky Bookbag Základnej Školy Batoh

€17.79

-50%

€35.59

Nový produkt

1 položky

Štítky: bookbag ženy, taška školy, späť pack dievča, bookbag, batoh, batoh školy, batoh štýl, batoh feminina, batoh dievča, taška školy ženy.

Zásielky: *Výrobky sa dodávajú do 2-3 pracovných dní po vašu platbu * Zvyčajne to trvá 15-25 dní dodávky v závislosti od vašej oblasti.To môže trvať dlhšie, počas dovolenkovej sezóny a Vrchol čas. *Ak potrebujete Rýchlosť, Ems/FedEx/DHL/UPS/TNT je tiež k dispozícii s možnosťou lodné náklady.Dodacia lehota je cca 4-7 dní v závislosti od vašej oblasti. *Prijímame Drop shipping.Drop shipping údaje ako adresa a prijímač by mal byť napísaný v poradí, ktoré ste umiestnili na môj obchod. *V prípade neočakávaných príjmov sa účtuje na vaše miestne zvyky, je kupujúci zodpovednosť za rukoväť.Zmiešané objednávky Je dostupné v mojom obchode, môžete si vybrať niekoľko rôznych produktov a dať ich do Nákupného Košíka.Niekedy dostanete zľavu pri celkovej hodnote do určitej sumy.Platobné a Bezpečnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard a Bankový prevod, Western Union atď.Akceptujeme iba ESCROW platbu cez Tapetujem.sk, ktoré je bezpečné pre kupujúceho a predávajúceho.Vaša platba je uvoľňuje dodávateľovi po potvrdení uspokojivé prijatia vašej objednávky.Spätná väzba Vaše 5star pozitívna spätná väzba je vysoko cenený.Ak máte akékoľvek otázky, alebo nevyhovujúce potom, čo dostanete na produkty,pls, neváhajte nás kontaktovať, sme vám vždy byť aktívny pri komunikácii pre riešenie.vďaka.

Položka Výška 41cm
Číslo Modelu DMM1551
Druh batoh
Materiálové Zloženie Polyester
Uzavretie Typ na zips
Hlavný Materiál Nylon
Položka Druh Školské Tašky
Názov Značky VIDOSOLA
Pohlavie Dievčatá
Batoh veľkosť 41 cm*32 cm*14 cm
Vzor Typ Karikatúra
Položka Dĺžka 12cm
Položka Hmotnosť 0.8kg
Položka Šírka 32cm

Súvisiace produkty