1pcs Zelené Rastlinné Moxa Moxování Krém Anti Mosquito Skus Helper Obnoviť Anti-Zápal Antibakteriálny Krém Úľavu od Bolesti

€2.50

-40%

€4.17

Nový produkt

1 položky

Štítky: mi moxování, veľká bolesť striedajúci patch, šafran, moxa, vonkajšie hemoroidy, patch palina, moxa stick, alivio bicykli, kukurica liečba, muži späť liek proti bolesti.

Balenie: 1pcs Bylinná Masť Názov Položky: 20 g 1pcs Palina Masť Funkcia: anti-zápal, zmierniť svrbenie, odstránenie vlhkosti, osviežujúci, komár, Odpudzuje, a môže byť tiež použitý pred moxování

Použitie: naneste primerané množstvo na nepohodlie oblasti

Funkcie:

1.stimulácia-free, nonallergenic a nie iné, čo je veľmi zdravé a bezpečné miesto pre vás na použitie. 2. Anti-zápal, zmierniť svrbenie, odstránenie vlhkosti, osviežujúci, odpudzovanie komárov, a to môže tiež byť používaný pred moxování.

3. To má dobrý vplyv na zmiernenie malé vyrážky, ekzémy, akné, ktoré sa zobrazí po moxování. 4. Môže sa účinne brániť komára kousnuti po použití tohto krému. 5. Vhodné pre všetky druhy ľudí, vrátane tehotných žien, detí, ktorý môžu používať aj.Masť Komfort Pokožky 1. To má dobrý vplyv na zmiernenie malé vyrážky, ekzémy, akné, ktoré sa zobrazí po moxování. 2. Môže sa účinne brániť komára kousnuti po použití tohto krému. 3. Vhodné pre všetky druhy ľudí, vrátane tehotných žien, detí, ktorý môžu používať aj.Použitie a Dávkovanie: Naneste Oilgently na dotknutom území.Upozornenie: 1.Iba Pre Vonkajšie Použitie.Vyhnite Sa Kontaktu S Očami. 2.Prosím, Uložte Ho Pod Tieni Prostredia A Uchovávať Mimo Dosahu Detí.

Funkcie 2 Svrbenie, Opuch Obnoviť Balzam Krém
Funkcia 02 Releif opuchu a bolesti
Položka Druh anti-svrbenie krém
Aplikácia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Bez rámčeka
Funkcie 01 Komár Repelient
Číslo Modelu P0104
Názov Značky Sumifun
Funkcie 1 Palina Masť

Súvisiace produkty