FME Samica Okno Rovno Krimpovacie Pre RG174 RG316 RG179 Kábel RF Konektor

€1.04

-4%

€1.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: f bnc samica, krimpovacie rg316, bondage pokrývky hlavy, konektor na sjf, koaxiálny spojka, WORLDPEAK, fetish kravatu, rg179 kábel priemer, n bnc samica, kábel rg316.

Vitajte v obchode Funkcie: Úplne nové a vysokej kvality.Môže byť použitý pre mnoho projektov, Ak budete potrebovať ďalšie konektory alebo akýkoľvek iný kábel, prosím, kontaktujte nás.Vhodné pre bezdrôtové siete LAN a WiFi routery projektov alebo akékoľvek iné RF aplikácie.Impedancia: 50Ω až do 18Ghz Ak si nie ste istí, čo potrebujete, kontaktujte nás, prosím.

Doprava

Shippment:

1 dodaciu adresu: Budeme loď podľa predvolenej adresy budete dávať a prosím, uistite sa, že adresa je správna.Prosím, láskavo poznámka bude extra prepravné náklady, ak adresa je vzdialené jeden.Všetok tovar, vrátane doprava zadarmo, neobsahuje diaľkové dodacie náklady.

2 Faktúry: potvrďte Prosím podrobné informácie o doručenie faktúry, ako je, koľko cenu by sme mali písať o doručení faktúry , koľko prepravu, mali by sme písať na faktúre, ako descripe tovaru atď.

3 Najviac objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.Ak existuje akékoľvek výnimky, budeme vás informovať zanechal správu.

4 Odosielateľa: "Doprava Zadarmo" položka budú zverejnené v Číne Post Air Mail / Čína Príspevok Oridinary Mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line.Doprava za normálnych okolností trvá 35 až 60 dní.Pre tovar, ktorý nie je doprava zadarmo, alebo ak existuje akékoľvek iné požiadavky na prepravu, prosím, obráťte sa na servis pre ďalší výber len ako DHL, UPS, Fedex, atď.a navyše náklady by mali byť na kupujúceho strane.

5. Keď dostanete tovar prosím skontrolujte, či balík nie je rozbité a tovar je v poriadku.Ak nie je nefunkčné spôsobené zásielky, prosím odfotiť a požiadajte kuriéra prihlásiť.Pomôžeme žiadať náhradu za vás.

6 Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Vráti

Návrat Politiky:

1.Ak nie ste spokojný, ako ste sa dostali položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, a musíte nám vráti informácie o doprave (zásielky alebo sledovacie číslo)

3.Návrat expedičný poplatok je, aby hradí kupujúci.Sme nie je zodpovedná za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Služby Zákazníkom

Spätná väzba:

Po prijatí tovaru, prosím, dajte nám prosím spätnú väzbu, ak máte satified.Keď nie ste satified, prosím, kontaktujte nás pre vrátiť, sa budeme snažiť všetko najlepšie k satify vás.Vaša pozitívna spätná väzba je vítané.

Názov Značky SNDSINDE
Číslo Modelu RF

Súvisiace produkty