Babička Elegantné Handcuff Náramok pre Ženy, Mužov Sľub, Šperky z Nerezovej Ocele Reťaz Zlatá Strieborná Farba Módne Šperky Darček

€9.91

-9%

€11.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: hviezda čokoláda dekor, dámske nohavice, pletené, sklo telefón huawei 4, society6 mikiny, prasiatko ošípaných biela, rastú vody, hračky pre deti, nálepku dážď fantasy, bývanie samsung x210, sticky rozmliaždeniu malé.

Informácie O Produkte

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Veľkosť : 22 cm Štýl: Módne Package: Vrecko vnútorné, bublina taška strednej, štandardný export kartón mimo Poštovné spôsobom Chinapost/epacket/DHL/UPS/Fedex/EMS Dodacia lehota Do 7-60days po potvrdení platby(v Závislosti od krajiny a druhu dopravy)

Návrat Politiky

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní.Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

Spokojnosť Zákazníka

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. 1. Ak balík je na konci ochrany obdobie, môžeme odložiť to na vás. 2, produktu farba striebra je farba nehrdzavejúcej ocele sám, zlatá/čierna/rose gold je farba vákuové pokovovanie 3, ak je to kvalita výrobkov problém, budeme mať vrátiť a vrátenie kanály, prosím neotvárajte sporu priamo, pobyt 1-2 hviezdičky hodnotenie.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba.Vďaka vopred!Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, pred odchodom všetky ohlasy, prosím, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie.Ďakujeme!

Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Farba Silver/Gold
Kompatibilita ŽIADNE
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Dĺžka 22 cm
Názov Značky Babička Chic
Pohlavie MUŽI
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Položka Druh Náramky
Číslo Modelu ŽIADNE
Kovy Typ Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Nastavenie Typu ŽIADNE
Materiál 316L Nerezovej ocele
Spona Typ Dvakrát bezpečnosti, svorky
Funkcia Fitness Tracker
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Office/kariéra

Súvisiace produkty