Nízka hlučnosť mini cnc router pre reklamný priemysel dreva stroj pre gravírovanie a rezanie cnc router diy kit

€2 204.11

Nový produkt

1 položky

Štítky: cnc router auta, cnc diy kit, CNC Router, súprava motora stepper, CNC, cnc machin, cnc zložka, cnc mlyn machin, súprava router, cnc rám auta.

nízka hlučnosť mini cnc router pre reklamný priemysel dreva stroj pre gravírovanie a rezanie cnc router diy kit

Parametre dreva stroj:

Model

TEM6090

Pracovné oblasti

600*900 mm

Pracovný stôl

T-slot tabuľka

Vreteno

1.5 kw vodného chladenia vretena

Vodiace koľajnice

Taiwan Hiwin 20 mm koľajnice

Rámec

Liatinové telo

Presun presnosť

±0.03 mm

Rýchlosť otáčania

24000rpm

Prenos

Taiwan TBI guľôčkovej skrutky prenos

Motorové

450A stepper motor

Vodič

Leadshine M860 ovládač

Invertor

Fuling invertor

Riadiaci systém

Mach3 radič

Max rýchlosť pohybu

8000mm/min

Max rýchlosť rytia

7000mm/min

Prevádzkové napätie

AC220V/380V 50/60HZ

Čistá hmotnosť

190KG

Hrubá hmotnosť

230KG

Veľkosť balenia

1500*1170*1330mm

Balenie

Štandardné preglejky prípade pre export

Dodacia lehota

10-15 pracovných dní

Platobné podmienky

T/T

Využitie dreva stroj:

Cnc obrábanie dreva stroj má veľmi široké spektrum využitia. 1.Reklama oblasti: povzdych ce, akryl gravírovanie a rezanie, crystal slovo ce, a iný reklamný materiál označenie. 2.Drevo oblasti: vlny doska, preglejka, MDF a iných drevených materiálov. 3.3 d reliéf: dokáže spracovať 3D reliéf na drevo, kameň, mäkké kovy a iné. 4. Die priemysel: socha z medi, hliníka, železa a iných kovových foriem, ako aj umelého mramoru, piesok, plastových fólií, PVC rúry, drevené dosky a ostatných nekovových formy.Podrobné súčasti mini cnc frézke TEM6090:

Vzorky mini cnc frézke TEM6090:

Naša spoločnosť informácie: Jinan Tekai Strojových zariadení Co., Ltd sa nachádza v high technology industry pásmo Jinan, ktorá sa špecializuje na výrobu CNC a laserové stroje od roku 2005. Naše produkuje, sú wildely predávajú v mnohých Európskych a Amerických krajín.Tieto výrobky sú veľmi populárne v týchto trhoch a vytvorili vedúcu pozíciu v rezbárstvo stroj oblasti.

Dodacie a Platobné O doručenie: Jeho potrebám o 10-15 pracovných dní na výrobu stroj po získajte váš vklad.Všetky veci sú testované dobre, potom sme sa zariadiť dodávky.O platby: akceptujeme T/T , môžete zaplatiť 30% vopred, 70% pred dodaním.Stroj, ktorý sa bude vyrábať po prijatí vašej vkladov.Po stroj je pripravený, ukážeme vám, stroj fotografie a testovanie video.Po súhlasíte s tým, dokončite, prosím, rovnováhy.Konečne sme sa zariadiť dodávky.

Služby pre našich zákazníkov: Pre-predaj služieb 1) Poskytovať bezplatné konzultácie zariadenia. 2) Poskytovať štandardné a vývojový diagram.Služby počas predaj 1) Skontrolujte, či stroj pred opustením továrne. 2) Zahraničných inštalácia a nastavenie zariadenia. 3) Vlak prvé-line prevádzkovateľa.Po predaji služieb 1) 24 hodín on-line služby. 2) Poskytovať technickú výmenu.

Pozornosť pls: 1. Stroj je dodávaný po mori, pls nemajú miesto, aby na Tapetujem.sk!!! 2. Cena je FOB Qingdao, pls dajte mi svoje najbližšieho prístavu pred objednávky.Ak máte questiuons, alebo máte záujem o naše stroje, pls kontaktujte prosím s Dolph Li.Whatsapp: +86 15953167370 Kontakt: Dolph Li e-mail: export04/v/tekaicnc-laser.com Skype: export04/v/tekaicnc-laser.com

Prenos v X, os Y Guľôčkovej skrutky prenos
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Názov Produktu drevo stroj
Pracovná presnosť 0.01 mm
Vreteno 1.5 kw Vodného Chladenia Vretena
Názov Značky TEKAI
Moc 2.2 KW
CNC alebo Nie CNC
MOTOROVÉ Stepper Motor
Číslo Modelu TEM6090
Gravírovanie rýchlosť 8000mm/min
Stav Nové
Vodič Leadshine ovládač
Rezná rýchlosť 6000mm/min
farba môže byť customerized

Súvisiace produkty