Samolepiace Tapety, PVC Tehlovej Steny Nálepky Domova Miestnosti Dekorácie DIY Vymeniteľné Samolepky na Stenu Domova Obývacia Izba

€4.69

-19%

€5.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: priateľ batohy, legoings svadbu, legoing deadshot, pletené kožušiny deti, nôž rukoväť kpp, lego world moc, lego ww2 warface, nôž gonzo e21b, legoingly advent.

Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Odnímateľný Štýl:nálepky na Stenu Materiál:PVC Vyzdobiť interiér stien, okien a nábytku a budú dodržiavať súčasné pevné, hladké, čisté povrchy, ako sú zrkadlá, kov, drevo, steny.Ľahko sa aplikuje, odstrániť, zmeniť, a znovu, bez toho poškodenie alebo rezíduí.Ideálne pre suché, čisté a hladké povrchy.Mohli by ste dokonca DIY plavidlá položiek umiestnením na dlaždice alebo maľované dosky.Ak potrebujete prispôsobiť ostatné farby a veľkosti, prosím zanechať správu. .

Použiť námestie kartónových držať elegantný efekty

Ako používať: 1.Zabezpečiť, povrch je hladký, neprilepil na drsné alebo nerovnom povrchu. 2.Vyberte si miesto, ktoré chcete použiť, vyčistenie popola a tuku, uchovávajte ho v suchu a čistote. 3.Držať v súlade s obrázkom, alebo DIY v vlastnú predstavu. 3.Odlúpnite papier, a potom držať na stene, pripraviť z strede na ľavej a pravej.

Láska a Útulné!!!

Náš návrh téma je Láska a Útulné.Dúfame, že naše produkty si môžete priniesť najteplejšie a najkrajšie priania do každej rodiny.Krásny život, každú časť života, musí byť zdobený krásne.

Číslo Modelu zhuan148
Scenáre STENY
Štýl Moderné
Materiál PVC
Cenzurovať Kód zhuan148
Tému Vzor
Klasifikácia Na Stenu
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Špecifikácia Single-piece Package

Súvisiace produkty