4 Pack Rastlín Podporu Vklad Kovové Záhradné Rastliny Vklad Zelená Polovica Kola Rastlín Podperný Krúžok Rastlín Klietky Rastlín Podporu

€7.39

-22%

€9.48

Nový produkt

1 položky

Štítky: mcbook osvetlenia klávesnice, plastové misky starostlivosť o tvár, rhino fm15 trávu časti, zadné sedadlo opei astra h, svetelné pásy manželská posteľ, rhino bábika superhrdinov, parfém cartier tester, kolesá mavic púzdra skirium, rhino nočné videnie nvg.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Široký Aplikácie: 25 cm/9.8 palcové širokouhlé, 40 cm/15.7 cm vysoká, ideálny záhradný podporuje pre väčšinu krovité rastliny ako hortenzií, ruže, pivónie, salvias, kužeľ, kvety, atď.paradajka rastliny a rastliny viniča ako cherry paradajok, tekvica, uhorka, melón a pod., a malé umiestnime stromček.

Dosť Robustný: rastlina podporu krúžky sú vyrobené zo železa, nie je ľahké nedeformujte, stojí pevne aj na podporu a ochranu rastlín, a drážku na vklad je convinient využívanými dve alebo viac podielov spolu pre silnejšie pevnosť a podporné sily.

Odolné & Prírodný Vzhľad: záhradné stĺpiky sú vyrobené z ocele s zelená plastový povlak, odolný proti poveternostným vplyvom, korózii-dôkaz, opakovane a dlho-trvajúce, lepšie ako drevo.Zelená hladký povrch pomáha zmes do rastlín, prírodných bez vyzerať divne.

Jednoduché Použitie a Skladujte: Len push záhrade podporu kolíky do zeme, ktorý sa používa ako jednu polovicu alebo prepojené na formulár, radoch, kruhoch, cloverleaves atď..Odnímateľný a dá sa prekrývali, ušetríte veľa miesta a dobré pre skladovanie.

Farba: zelená

Materiál: kov + plast

Veľkosť: 25*40 cm

Obsah Balenia:

4 x Rastlín Podporu Stávky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty