Dieťa Hrkálky Postieľky Mobilné Telefóny Hračky Držiteľ Rotujúce Mobile Posteľ Bell Hudobné Box Premietacie 0-18 Mesiacov Novorodenca Chlapčeka Hračky

€10.53

-31%

€15.48

Nový produkt

1 položky

Štítky: nohavičky baby bear, velo detská sedačka, babi posteľ, deti dreva mobile, dieťa bassinet, biele baby bear, modrá detská sedačka, dieťa cribe hrkálka hračky, mobil dieťa, mobil detské auto.

Dieťa Hrkálky Postieľky Mobilné Telefóny Hračky Držiteľ Rotujúce Mobile Posteľ Bell Hudobné Box Premietacie 0-18 Mesiacov Novorodenca Chlapčeka Hračky

Funkcie:

1.Premietacie & Hudobných: detská Postieľka mobile s hviezdnym svetlom a obrázok 2 režim projekciu .Celkom 6 skladieb, 5 zvukov prírody a 150 krásne melódie.Priniesť pohodlné prostredie, ktoré je vhodné pre dieťa spať.

2.Načasovanie Funkcia: 20/40/60 minút časovač, hudby okno sa automaticky zatvorí, v čase, ktorý ste nastavili.Načasovanie pre vypnutie funkcie vytvoriť ideálne spánku prostredie pre vaše dieťa.

3.Jednoduché Použitie: Ľahké zostaviť a prikladá sa k postieľke.Pomocou diaľkového ovládania, je možné ovládať všetky funkcie music box.

Popis:

Rotujúce Mobile, roztomilý kreslený prívesok točiť pomaly, môže prilákať dieťa pozornosť, pomoc, aby vykonávať dieťa zrak.

Špecifikácie:

Farba: Modrá, Ružová (voliteľné)

Materiál:Plast

Fit:pre 0-18 mesiacov

Package Zahrnuté:

1 sada * Detská posteľ bell hrkálka hračka

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Tvar Zviera
Farba Modrá, Ružová (Voliteľné)
Funkcie Hudobné
Materiál Plastové
Fit pre 0-18 mesiacov
Vekové Rozpätie 0-12 Mesiacov

Súvisiace produkty