Pánske spodné Prádlo Boxerky Priedušná Pevné Spodky Pásu A Príznak Tlač Pohodlné U Vypuklé Šortky Muž Boxer Nohavičky Muž

€5.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: jocky boxershorts mužov, boxer vlajka, tehotenstvo sexy spodná bielizeň, nohy bielizeň, vlajka bielizeň, normale boxershorts mužov, boxershorts deti mužov, americká vlajka bielizeň, sexy malé dievča bielizeň, lev boxershorts mužov.

Pánske spodné Prádlo Boxerky Priedušná Pevné Spodky Pásu A Príznak Tlač Pohodlné U Vypuklé Šortky Muž Boxer Nohavičky Muž

M (26.0~29.0 palca ) / (66~76 cm)

L (27.5~31.4 palca) / (70~80 cm)

XL (29.1~33.8 palca) / (74~86 cm)

XXL (31.1~35.8 palca) / (79~91 cm)

Zvoľte si, prosím, vaše právo veľkosť

Platby:

Akceptujeme Alipay tu.QIWI Peňaženky, Bankovým Prevodom, Western union, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Zásielky:

1.Budeme posielať položky do 4 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Väčšina zásielky sú odosielané do 12 hodín po platbe je kompletný.Sľubujeme všetky položky sú dodávané s sledovacie číslo.Pre zákazníkov ochrane osobných údajov sú všetky položky sú balené v neprehľadné bublina taška,sme vyhlásili názov položky"oblečenie".Ak máte ďalšie požiadavky,prosím nechajte nám správu v poriadku.

2.S nízkou hodnotou, aby sme normálne loď cez Čína Poštou alebo E-Paketové.Pozemky budú Exportované priamo z Číny tu.

3.S vysokou pridanou hodnotou a aby $150, môžeme vzhľadom na použitie EMS, DHL, Aramex , FedEx alebo iné rýchle dodanie express namiesto Čína Príspevok alebo môžete nám povedať, ktoré vyjadrujú chcete lode, budeme vás kontaktovať, aby prediskutovali konečne express spoločnosti!

4.Zvyčajne, sme loď cez Čína Príspevok a E-packet pre dopravu zadarmo, dodacia lehota bude trvať 15-40 dní, Máme snažiť Skrátiť čas, vybrali sme naše miestne Prepravné spoločnosti, uložené oveľa čas prenosu.

5.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vráti A Vrátenie Platby

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 10 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše eBay ID.

3.Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Záruka:

1.12 mesiacov Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám svoj eBay ID.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky na predkladanie ponúk na a víťazný túto aukciu!

Spätná väzba:

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, potvrdenie objednávky po prijatí objednávky, Ďakujem moc!

2.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Vysoko cenený pre svoje pochopiť podporu!

So Sexuálnym Podtextom No
Pohlavie MUŽI
Nohavičky & Boxery Boxerky
Vzor Typ Pevné
Materiál Bambusové Vlákno
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu BL1912

Súvisiace produkty