AU Zapojte Adaptér Univerzálny Americký Čínsky Európskej Do Austrálie, Nový Zéland 3 Pin Travel Adaptér Zásuvky v Stene Zásuvka Nabíjačky

€2.39

-22%

€3.07

Nový produkt

1 položky

Štítky: austrálsky krém, americké zásuvky, nz napájací adaptér, americký gitara, ug ženy, austrálsky zástrčku, čína zásuvky, čína zásuvky napájania, nový zéland plagát, vlajka pin.

Všetky naše výrobky boli starostlivo vybrané a sú rovnaké ako obrázok, ktorý môžete vidieť na našej predajni.Máme, už nech produktu farba tendenciu pravda, tak ďaleko, ako je to možné, avšak z dôvodu farbu monitora chyba tam viac alebo menej má trochu odlišné.Ale určite produkt tvar je rovnaký ako na obrázku.

Položka Vlastnosti: 100% zbrusu nový cestovný zapojte adaptér Ľahké a jednoduché použitie Plug typ: AU plug 3pin Materiál: ohňovzdorné ABS, meď Hodnotiť napätie / prúd: 16A 250V Farba: biela

Balenie Obsahuje: 1 x au zapojte adaptér

a.Dôležité povinnosti,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto nabíjačky sú kupujúceho zodpovednosti.

b.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

c.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy(poštovné)spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore.

d.Prosím, zanechajte nám svoju EORI / DPH / RFC číslo, ak budete mať pri výbere Express spôsobom, požiadala lodnej spoločnosti .

a.Zvyčajne všetky objednávky budú spracované do 2 pracovných dní odo dňa zaplatenia alebo do dátumu eCheck sa vymaže.Budeme vás informovať cez vašu zaregistrovanú e-mailovú po vaša objednávka je odoslaná z nášho skladu.

b.Prosím, uistite sa, že adresa na vašej platby je aktuálna.Telefónne Číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

c.Čína príspevok air mail čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 20-50 pracovných dní.

d.Vyjadriť čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 3-15 pracovných dní.

a.V súčasnosti môžete platiť pomocou Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod.Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro8000. Viac možností platby budú k dispozícii na Tapetujem.sk v budúcnosti.

Pozitívna spätná väzba bude ponechané po potvrdení objednávky!A ďakujem za pozitívny komentár a spätnú väzbu.Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.Ako ste, sme aj v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek neutrálny alebo negatívny feedback spôsobené akýmkoľvek nepozornosti alebo nedorozumenia.Sme reálna nádej,ako kupujúci očakávania je iné,ak nie ste spokojný / á s produktom, alebo naše služby môžete po prvé, dajte nám vedieť a dať nám primeraný čas na vyriešenie problému pre vás s našimi úprimnosť a profesionálny prístup.

Ochrana Proti Preťaženiu No
USB Celkový príkon eú nám au zapojte adaptér
Aplikácia Residential / General-Purpose
Synchrónne Opravu Technológie No
Uzemnenie Štandardné Uzemnenie
Názov Značky DelightFire
Pôvod CN(Pôvodu)
Predlžovací Kábel Dĺžka ŽIADNE
SKU ep0174-001
Podpora dropshipping
Jeden USB Max Výstup ŽIADNE
Rated Current 16A
Certifikácia ŽIADNE
Menovité Napätie 250V
Druh Medzinárodné Zástrčky Adaptéra
Sub-Spínača No
Číslo Modelu au zapojte adaptér
Menovitý Výkon au cestovné zapojte adaptér
Počet Zásuviek 1
Podpora Rýchle Nabíjanie No
USB Porty Číslo ŽIADNE
Prepäťová Ochrana No
WIFI No
Hlavný Prepínač No

Súvisiace produkty