Hračky pre psa Vianočné Barlu Tvar Plyšové Squeaker Žuť Zvuk Hračka pre Mačky Puppy Školenia Produktov Psa Škrípanie Hračky 2KS

€4.24

-28%

€5.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: handričkou psa, boxer pes, pokemom, pes pískacie hračka, pes vlak, žehlička pokemon, pokemoon, hračka pre psa, pre, pet hračka, pes suppli.

Funkcie:Mäkká a jemná, bite-odolný a trvanlivý, drvenie, čistenie zubov, interaktívne puzzle.

Ak vaše zvieratko hmyzom, bude vydávať zvuk, a realistickejší tón.

Vtipné dizajn: Fashion design, vtipné, To je dobrý partner pre vaše domáce zvieratá.

Detail design: linka je čistý, pekný výraz, živé a krásne.

Pohodlné textílie: Vyrobené na zákazku textílie, pohodlné Stlačte tlačidlo.Tlač Procesu: Moderné plavidlá, jemné, nádherné výroby, nestrácajú farbu a vlasy.

Špecifikácie:

Farba:Červená + Zelená

Materiál:Plyšové

Veľkosť:17 CM

Obsah Balenia:

2 x Zvieratko Plyšové Hračky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke. 2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Tapetujem.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Tapetujem.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty