Off-Viazané MLÁDEŽ List Vytlačiť Plátno Taška cez Rameno Jednoduché Kreatívne Kabelka Tote Veľkú Kapacitu, Nákupné Tašky Dievčatá Roztomilý Knihy Tašky

€8.46

-40%

€14.11

Nový produkt

1 položky

Štítky: skryté pánty posteľ, joystick wii left, manka vlasy kvet, hinode vône, hinoki podstielku, dlhá vesta carreay, hino 700 injector, závesy typu black, závesy sídlo ix 35.

modname=ckeditor Off-Viazané MLÁDEŽ List Vytlačiť Plátno Taška cez Rameno Jednoduché Kreatívne Kabelka Tote Veľkú Kapacitu, Nákupné Tašky Dievčatá Roztomilý Knihy Tašky Textílie: Plátno

Podšívka: Žiadne

Štruktúra: taška ramenný popruh, taška otvorenie magnetická spona, jedno hlavné vrecko, jedno vrecko na zips

modname=space&height=30 modname=ckeditor

Balenie Zoznam:

1*Taška

1.Zásielky A Platieb

1.Budeme sa dodáva pozemok v 2-4 dní od zaplatenia. 2.Existuje niekoľko rôznych možností pre komoditné dopravy, ale skúste si vybrať Tapetujem.sk je logistiky kanály, ktoré vám umožní dostať tovar skôr. 3.Balík podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 4.Dodacia lehota je o 10-45 dní. 5.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

2.O Colné

1.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 2.Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine. 3.Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu.Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

3.Po-predajný Servis

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou.Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov: 1.Ak je kvalita problém, môže kupujúci kontaktovať priamo mne,ja vám dám odpoveď v priebehu 12 hodín. 2.Man-made poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

4.Veľkosti a farby

Náš produkt veľkosť môže byť chyba, chyba v rozmedzí 1-2 cm.Farby produktu vzhľadom na obrazovke, svetlo a fotografoval pozadí a iných dôvodov, bude mierne farebné odlišnosti.Je to patrí normálnom rozmedzí.

5.Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu a nám dať 5 hviezd; ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo služieb, prosím kontaktujte nás najskôr, budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, a poskytovať čo najlepšie služby pre vás,tak neváhajte dať spätnú väzbu priamo .Ďakujeme za vašu spoluprácu.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Off-Viazané
Hlavný Materiál Plátno
Exteriér Otvorte Vrecku
Typy tašky Top-Rukoväť Tašky
style2 ženské taška cez rameno,dámske kabelky,dámske tote bag
Dekorácie List
Vzor Typ List
Počet Rukoväte/Popruhy Dve
Štýl Príležitostné
Položka Druh Kabelky
Príležitosti Univerzálny
Interiér Interiér Vrecko Na Zips
Tvrdosť MÄKKÉ
Uzavretie Typ Hasp
Tvar Bežné Tote
Obkladový Materiál Plátno
Pohlavie Ženy
Kabelky Typ Kapsičky
style3 nákupné tašky,tašky knihy
Číslo Modelu canvasbag10501
style1 plátno tkanina,veľkú kapacitu tote

Súvisiace produkty