Solárne Fontány Bazén, Jazierko, Vodopád Farebné LED Osvetlenie, Bazény, Fontány Čerpadla Panel Vody Okrasnej Záhrady, Vonkajšie 2021

€16.14

-19%

€19.93

Nový produkt

1 položky

Štítky: pre bazén vodopád, jinhao x450, bazén plávať, fontána v interiéri, fontána krajiny, prameň vody, rybník kvetináč, horák kadidlo vodopád, fontána tryska vysoká, malé solárne fontain.

Funkcie:

1. Skladovanie Elektrickej energie, Dlhá Osvetlenie Čas: Nové modernizované verzie solárne fontány.Keď slnko je v plnej výške, je spreje vody silnejšie, než akékoľvek iné fontány na trhu.Má zabudované vysoko-výkon polymer lithium batéria s výkonom skladovanie funkciu.Voda môže byť striekané na zamračených dní.V noci, LED svetelné vody sprej môže pracovať nepretržite po dobu 5 hodín, keď bude batéria plne nabitá.

2. Záhradný Bazén Dekorácie: Farebné LED osvetlenie, so 6 LED svetiel, keď svetlo detekcie noc prichádza, sú tam tri farby (červená, zelená a modrá) sa rozsvieti, čím záhrade bazén v noci viac nádherný.Solárny vtáčie hniezdo fontána môže byť automaticky ovládané pod priamym slnečným svetlom len za 3 sekundy.Má vstavaný vysoko výkonné lítium-polymér batéria.Sprej výška je väčšia ako 60 cm bez ohľadu na to, zamračené alebo jasno.Môže pracovať 5 hodín bez prúdu alebo batériu.

3. 7 Striekanie Metódy: S 7 rôznych typov tryska hlavy pripojené, môžete získať rôzne vodné tvar a výška v rôznych vody vzory.Jednoduchá inštalácia, žiadne drôty miesto, bez zástrčky, a ďalšie potrebné, respektíve potrebné.Solárny bez batérií alebo elektrickej energie potrebná, sa spustí automaticky podľa slnka, vysoká účinnosť, životného prostredia.

4. Nová Inovovaná Technológia: solárna energia skladovanie fontána je krajina plniace zariadenie, ktoré využíva solárne panely na nabíjanie batérie a čerpadlo vody.Tento produkt používa vysoko účinné solárne panely a nový typ striedavé vody čerpadlo, ktoré má výhody rýchly štart-up, vysokú účinnosť a silnú stabilitu.To bude aj naďalej ponúkať vody kvet pre vašu záhradu a terasu.Jednoducho čistenie a údržba.

5. Anti-kolízie Bar Dizajn: výrobok je vybavený štyrmi anti-kolízie barov, ktoré môžu byť použité na opravu postavenie fontány a zabrániť fontána z toho, fúkané na okraj bazéna a spôsobuje voda pretekať.

6. Nakonfigurovať je Nedostatok Vody Funkcia Ochrany (Voda Úroveň Monitorovania): Vstavaný hladiny vody funkcie monitorovania, môže automaticky zastaviť prácu, keď je nedostatok vody, a začať okamžite po pridaní vody bez reštartovania a aktivácie.Jednoduchá obsluha zabraňuje vodné čerpadlo od voľnobehu a znižuje životnosť vodného čerpadla.

7. Nové Solárne Fontány s Dva Pracovné Režimy: denný režim, keď sa svetlá sú vypnuté, a striekajúcej vode; nočný režim, keď sa svetlá sú zapnuté, striekajúcej vode.Tento nový typ solárneho čerpadla fontána je veľmi vhodný pre vtáka kúpele, nádrže na ryby, malé rybníky, bazény, záhrady, terasy, trávniky, a kyslíka obehu.To môže byť použitý ako fontána striekanie vody počas dňa, a môže byť použitý ako fontána dekorácie krajiny svetlo v noci, vám prinesie viac radosti.

Špecifikácie:

Solárny panel napätie: 7V

Solárny panel výkon: 3W

Max prietok čerpadla: 180L/h

Top výťah: 1.2 m

Maximálny sprej výška: 60-80 cm

Životnosť: ≥10000Hours

Farba: čierna

Materiál: ABS s PC

Nepremokavé trieda: IP68

Veľkosť balenia: cca. 17*16.5*5 cm/6.69*6.50*1.97 palec

Hmotnosť balenia: Cca. 380g

Balenie Zoznam:

*Solárny Panel s Čerpadlom

7*Tryska

1*Tryska Base

4*Anti-kolízie Bar

1*Užívateľská Príručka(Po Anglicky)

Poznámka:

1. Tento produkt je jednoduchý na používanie.Vybrať slnečné záhradné bazény, bazény, atď., odtrhnite ochranná fólia na solárne panely, aktivovať produkt proti slnku a dať ju do vody, produkt môže byť zapnutý a čerpadlo bude pracovať, keď slnko je plný počas dňa napájanie je zabezpečené prostredníctvom solárnej energie, a zostávajúcej kapacity batérie je uložená v internej batérie.Keď slnko je slabá, produkt sa automaticky prepne napájanie batérie na zabezpečenie bežnej prevádzky vodného čerpadla.

2. Tento produkt má funkcie ako je nedostatok vody ochrany, účinne predlžuje životnosť čerpadla.Ak zistíte, že čerpadlo prestane pracovať počas používania, prosím, skontrolujte, či čerpadlo je nedostatok vody, alebo skontrolujte, či je prívod vody z čerpadla je blokovaný cudzie predmety, prosím, vyčistite ho v čase, a to môže fungovať normálne.Dávajte pozor na pravidelné čistenie nečistôt a špiny na solárny panel.

3. Udržať povrch solárneho panelu čisté.Nepoužívajte solárne čerpadlo fontány v špinavom alebo žieravé vody.Zmeniť vody často, aby sa zabránilo nečistoty z blokujú čerpadlo.

4. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Číslo Modelu Solárne Fontány
Funkcia
Krajina pôvodu
Energia
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Súvisiace produkty