Sexy Bezšvové Spodné Prádlo, Spodná Bielizeň Ženy Kawaii Mačka Uši Podprsenka Drôt Zdarma Sexy Podprsenka Bralette Push Up Podprsenka Candy Farby

€4.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: cat tower, mačiatko, mačka hra, prasiatko ošípaných peňaženky, prasa bielizeň, peppa pig ozdoby, prasa váš telefón, spodná bielizeň ošípaných kreslenie, posteľ mačka, spodná bielizeň prasiatko.

Popis

* 100% zbrusu nový vysoko kvalitný! 1. Materiál: nylon + spandex.Priedušné strečové tkaniny udržuje vás v pohode a uvoľnene; pohodlné a mäkké na dotyk je viac ako vaša druhá koža. 2. Funkcie: mačka uši, krásne späť podprsenka, zhromaždili podporu, jednofarebné, 3/4 pohára, odnímateľný dvojité ramenný popruh, zadné štyri-riadok pracky. 3. Funkcia: Pohodlie, zhromažďovať, výťah, žiadne stopy, žiadne oceľový prsteň, čalúnená, hlboké V ukázať vaše najkrajšie prsia a sexy clavicle krásy späť. 4. Podprsenka má nielen štýlový vzhľad, ale má tiež elastické ramenné popruhy a bočné hrany, tak to môže byť ľahko stočené bez obáv o podprsenka sprísnenie alebo blízko k hrudníku. 5. Táto podprsenka je skvelá voľba pre každodenné použitie a sladké noci.Či je leto alebo zima, vám bude neváhajte a pohodlné.

Špecifikácie

Materiál:Spandex,Nylon Podprsenka Štýl:Push Up,Čalúnená Pohár Tvar:Tri Štvrtiny(3/4 Pohára) Podporu Typ:Drôt Zdarma Popruh Typ:Upravené-popruhy,Kabriolet Popruhy Uzavretie Typ:Štyri Háku a očí, Vzor, Typ:Pevné Decoration:None Štýl:Sexy

Package zahrnuté

Jeden kus

Poznámka

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Z dôvodu rôznych metód merania, môže byť 1-3 cm z povolený rozsah chyba.Prosím pochopiť.Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.Pekný deň!

Podprsenka Štýl Čalúnená
Materiál Nylon
Názov Značky WJ
Pohlavie Ženy
Popruh Typ Kabriolet Popruhy
Pohár Tvar Tri Štvrtiny(3/4 Pohára)
Vzor Typ Pevné
Štýl Každodenné
Položka Druh Podprsenky
Číslo Modelu Cat Ears Bra
Nemravný Obrázok No
Uzavretie Typ Tri Hák-a-oko
Dekorácie ŽIADNE
Podpora Typ Underwire
So Sexuálnym Podtextom No

Súvisiace produkty