Pes, Mačka Dvojité Misky s Vznesené Stáť domáce zvieratá, Podávač Vody 15° Naklonená Non-slip Pitnej Dávkovač Šteniatko, Mačiatko Kŕmenie misa

€3.59

-28%

€5.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: neon genesis evangelion mega, lowcost slúchadlá slúchadlá, vesty pre taliansky elegantné kabáty, nový rok je gfts statív hlavy, muž v zime von denim jacket, streetside kaviarni faux kožené, nové príslušenstvo, vlasy, šperky, diaľkové ovládanie áut dc motor, hydratačné nadácie tvár.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

15° Naklonenie Dizajn - 15°sklopná plošina, primerané misy výška zníženie stresu mačky krku,artritídy, alebo späť, najlepšie kŕmenie držanie tela a obleky rôznych mačky a malé psy.Pet misy ponúka ľahké jedlá a pohodlné lízanie pre vášho domáceho maznáčika.

Ideálny Zdvihol Stand - Pohodlné zdvihol stojan dizajn znižuje tlak vášho maznáčika kĺbov a žalúdka, pet zdvihol misku tiež znížiť pet krku záťaže a podporuje zdravie tráviaceho systému.

Ľahko sa Čistí - mačka misy sú odnímateľné a ľahko sa ju umývať a udržiavať čisté.A čo viac, je to tiež vhodné pridávať potravín alebo vody.Jednoduchý dizajn je tiež vyzerá skvele v domácej dekorácie.

Elegantný a Minimalistický - linka na produkt ukazuje, že krása rad,prijatie kolo rohu dizajn a kreslených mačka je hlavou dizajn,pridať módne a umeleckého slova zmysle,oválne zakrivené plochy, vhodné pre mačky a malé psy s rôznymi tváre.

Premium Kvalita Materiálu - mačka miska je vyrobená z ekologicky PC a ABS materiálu ,môžu sa bezpečne používať, a bezpečne.Stojan je vyrobený z ABS materiálu, ktorý je viac odolný a stabilný pri používaní, protišmykové podložky dizajn, zabraňuje pošmyknutia a úniku, chráni podlahu.

Pet Feeder Nastaviť len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + PC

Miska Priemer: app.13 cm/5.12

Výška: app.14 cm/v 5.51

Dvojité Misy Základná Veľkosť: app.27x13.5 cm/10.63x5.31in

Voliteľná Farba: Čierna+Čierna(dvojité misy),Black+Transparentné(dvojité misy),Čierna+Biela(dvojité misy),Transparentné+Transparentné(dvojité misy),Biela+Biela(dvojité misy),Biela+Transparentné(dvojité misy),Čierna(jedna misa),Transparentné(jedna misa),Bielej(jedna misa)

Voliteľné Štýl: Dvojité Misy, Jednej Misy

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 Nastavte x Pet Feeder

Tvar Zaoblené
Druh Dvojité
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS + PC

Súvisiace produkty