180 g Malé Módne Skladací Dáždnik Dážď Ženy Darček Mužov Mini Pocket Parasol Dievčatá Anti-UV žiareniu, Vodotesný, Prenosný Cestovné DÁŽDNIKY

€6.89

-14%

€8.10

Nový produkt

1 položky

Štítky: skladací dáždnik 180 g, slnečník ženy, dáždnik skladací malé, dieťa veľkosť dáždnik, zadarmo rihanna, 180 g malých fasion skladací dáždnik, mačka parasol, 180 g mini módny dáždnik, jasné, pvc dáždnik, malý dáždnik dážď 180 g.

Odrážky:

1、Ľahký, starať-free, svetlo, laminátové kostrč znižuje hmotnosť dáždnik.To je o hmotnosti mobilný telefón, pohodlný pre vás na cestu.

2、lotus listový účinok.To môže byť sušené ľahko, keď sa trasie.Vodu odpudzujúca dáždnik môžu byť použité na shake kvapky vody po výdatných dažďoch.

3、UV je real black list za blackening kože.Vonkajšie záštitou malý čierny dáždnik je pokrytá tri vrstvy LRCTW2.0 povlak, ktorý môže zablokovať 99% UVA prieniku; vnútorná vrstva dáždnik textílie formy reflexné vrstvy. zostávajúce 1% UVA je vyčerpaný.

4、Vedy Tieni Izba, nový náter technológie v kombinácii s manželskou vrstvy textílie pre prekvapujúce tieniaci efekt Čierna gumová vrstva účinne zabraňuje UV lúčmi zo vstupu.

5、Kolo dáždnik korálky/kvalitné zobrazenie: Kombinácia pevnosť a húževnatosť, dokola a dokola leštenie procesu, aby sa zabránilo situácii, že perličiek je schúlená a bodol.

Parametre:

Veľkosť: cca 87*53 cm/34.25*20.87 v , skladanie: cca 17 cm/6.69 v

Váha: cca 180 g

Tkaniny materiál: čierny plast

Dáždnik handričkou lepidlo: čierny plast dáždnik handričkou hustota: 210T rebra materiál: vlákno

Stredne Bar Materiál: Zliatiny Dáždnik Rukoväť Materiál: Gumová Počet Slnečníkov a Kostí: 6 rebier

Používa: dáždniky, slnečníky

Veková Skupina Dospelí
Feature3 zabraňuje UV lúčmi zo vstupu.
Funkcia 4 blok 99% UVA prieniku
Druh Dáždniky
Materiál
Ovládanie semi-automatické
Tkaniny materiál
Panel Materiál Farba Náteru
Funkcia 2 sušené ľahko
Produkt Slnečné a Daždivé Dáždnik
Funkcia Skladanie
Používa
Vzor ceruzka dáždnik
Veľkosť S
Číslo Modelu Dáždnik
Funkcia 1 Ľahký

Súvisiace produkty