60ml/10pcs Čerpadla Bublina Prázdnu Fľašu Naplniteľné Hmly Parfum Rozprašovač Kadernícke Fľaša Na Čistiaci prostriedok, Kúpeľové Mlieko, Hand Lotion

€4.94

-26%

€6.68

Nový produkt

1 položky

Štítky: veľa prázdnych parfum fľašu, rozprašovač mini sprejová fľašu, loptu kúpeľ, mans originálne parfumy, veľké parfum fľaše, zásobník vaňou, fľaša na mlieko čerpadla, vozík kadernícky, prázdne galss fľaše, väčšinu bublina zábal.

10PCS Kozmetické Spreji Odolné Naplniteľné Kontajner Plavidla

Popis: Všetko, čo môže pena 'face wash/sprcha mlieko/ručné umývanie/umývačky/šampón...atď.tekutý čistiaci prostriedok a', nalejte do fľaše, zalejeme vodou, alebo čistú vodu (v závislosti na koncentrácii a čistotu noc a osobné použitie zvyk pripraviť sami), a netraste s ním fľaše mix.

Funkcie:

1. Jednotka veľkosti spreju je cca 13.2*3,5 cm*/5.20*1.38 palec, a je kapacita o 60ml.Malá cestovná fľaša je ideálny pre vrecká, tašky a peňaženky keď ste na cestách.

2. Dobrá rozmerová stabilita, nízka oderu a vysokej tvrdosti, s najväčšou húževnatosť medzi termoplastov.

3. Toto multifunkčné jemné hmlu fľaša je vhodná pre ružovú vodu a iné kvapaliny sprej-ako voda.

4. Dizajn skrutkovacím uzáverom je spreji nepriepustných.Nemusíte sa obávať, kvapalina vyteká do taške alebo vo vrecku.

5. Fľaša je naplniteľné.Vhodnej veľkosti, ktoré je možné dať v každom batoh alebo peňaženky.Vhodné pre každodenný život.

Špecifikácia:

Materiál: PET

Jednu fľašu kapacita: cca 60ml

Farba: biela fľaša a galvanické pokovovanie rose gold hlave čerpadla

Veľkosť:

Fľaša výška: cca 80mm/3.15 palec

Fľaša úst do fľaše spodnej výška: okolo 90 mm/3.54 palec

Zodpovedajúce spp výška: o 132mm/5.20 palec

Priemer: o 35mm/1.38 palec

Obvod: cca 112mm/4.41 palec

Kaliber: o 30 mm/1.18 palec

Balenie metódy: funkcie opp taška

Veľkosť balenia/váha: o 19*19*6.5 cm/7.48*7.48*2.56 palca, cca 0,3 kg

Balenie Zoznam:

10PCS*Kozmetické Sprejová Fľašu

Poznámky:

1. Na penenie fľaša má požiadavky na tekutiny.Kvapaliny musí byť peny kvapalina, nie všetky tekutiny sú vhodné, a tam by mal byť žiadne forme granúl alebo prášku v kvapaline.Niečo ako perla alebo pearl powder (kvapalina je veľmi svetlý) je vo vnútri.Tieto látky spôsobiť poškodenie funkcie penové trysky.V prípade, že voda je zmiešaná, ako sa to vyžaduje a tlak je ťažké na začiatku, to znamená, že kvapalina obsahuje non-foaming látok.Prosím, prestaňte kvapaliny a trysky, ktoré používajú kvapaliny okamžite.Prosím, skúste použiť iné kvapaliny a nové penové trysky na test.

2. Na foamable kvapalina na trh, musia byť zmiešaný s vodou v určitom pomere, ako to môže peny.Nedávajte emulzia priamo do peny fľaše na používanie.

3. Pomer miešania (kvapaliny: voda=1: 3 9-krát vode).Pre niektoré kvapaliny s vyššou viskozitou, pomer vody môže byť primerane zvýšenú.Konkrétny pomer závisí od pôvodnej kvapaliny.Kvapaliny a vody by mala byť mieša 2-3 minúty a potvrďte, že sú plne integrované pred použitím.

4. Na nováčikovia môžu naliať malé množstvo kvapaliny a vody test na začiatku, nie nalejte celú fľašu kvapalina, v prípade vyššie sa vyskytnú problémy, strata kvapaliny môže byť znížená.

5. Materiál balenie fľaša PET, a teplota roztoku nesmie byť vyššia ako 40℃, inak fľaša bude ľahko deformovaný a poškodený.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Pôvod CN(Pôvodu)
Množstvo 10/5
Veľkosť 60ML
Materiál PET
Názov Značky Lanthome
Číslo Modelu Kozmetické Sprejová Fľašu

Súvisiace produkty