Black & White Buffalo Koberčeky Runner Koberec Rohožky Bavlna Ručne Tkané pre Kuchyňa

€3.45

-43%

€6.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: buffalo kontrola, buffalo prehoz, koberec runner, podlahy trati, koberec biela, skontrolujte koberec, koberec kolo, koberec v spálni, bavlnený koberec, tkaný koberec.

Popis:

Bavlneného Materiálu - Handwoven koberčeky koberčeky s klasické čierne, biele skontrolujte vzor, koberec je obzvlášť mäkké a pohodlné na dotyk ochrany životného prostredia textílie, odolná bavlna koberec umožní dlhodobé použitie.

Jednoduchá Starostlivosť - Tento vonkajší koberec je ľahko čistiteľné, môžete použiť jednoduchý vysávač odfúknuť nečistoty rýchlo.Alebo sa ručne alebo strojovo umyť.

Hrubé & Odolný - Čierna a biela kockovaná koberec vchodové dvere rohožky textílie kvalita a dlhá životnosť dvojité obyčajný materiálov.Mäkké a pohodlné na dotyk.Hrubé a k trvať dlhú dobu.Ochrana životného prostredia textílie.

Vhodná Veľkosť - Ideálna veľkosť a hodiť ho do vašich dverí, veranda, kuchyňa, kúpeľňa, práčovňa, entryway, byt koberec, internátu, koberec.

Klasický Dizajn - Klasické čierne a biele skontrolujte, koberec, ako klasické a módne a trendy vzhľad koberec je ideálny spôsob, ako pozdvihnúť vašu kúpeľňu dekor.Dať vaše domáce príležitostné eleganciu to potrebuje!

Balenie Obsahuje:

1 Kus Čierne a Biele Kockované Koberec

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty