Nordická Zelená Moderné Zlaté Lístie Módny Štýl Maliarske Plátno Tlačiť Umenie Plagát, Obraz Na Stene Obývacej Izby Domova

€1.25

-47%

€2.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: zlato päty, šaty zelené ženy, zlato obuvi, šaty zelené, zlato necklac, reťaz zlato, dekor zelená, balón zlato, zelené tričko, handričkou zelená.

Vitajte Na Mojej Obchod, Ktorý Ponúka 100% Zaručenú Kvalitu Obrazov.Rozumné Ceny A Zákazník Pozornosť, Sú Naše Hlavné Ciele.Môžete Zadať Objednávku Priamo A Budeme Tlačiť A Zariadiť Doručenie, Ako Rýchlo, Ako Je To Možné.Ak Máte Akékoľvek Otázky, Môžete Sa Obrátiť Na Zákaznícku Službu.

Poznámka:

1.Táto položka je sprej obrazy na plátne výtlačkov.Je vytlačený na plátno, nie ručne maľované.

2.Nie je biela hranice v predvolenom nastavení.Ak potrebujete bielym rámikom, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.vy.

3.Môžeme prijať na vlastné akejkoľvek veľkosti alebo obrázky, stačí vám ponúknuť vysoko pixlov obrázok pre nás urobiť vaše Osobné Maľovanie.

4.Ak potrebujete inú veľkosť, prosím, kontaktujte nás a my vám na mieru pre vás.

Poznámka: 1.Ako svetelné efekty,farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 2.Veľkosť možno 1-5mm chyba, pretože ručné meranie, zobraziť veľkosť je obrazom skutočnej veľkosti. 3.Ďalšie štýly alebo inú veľkosť, prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek . 1.Prosím, uistite sa, že vaša adresa, psč a telefónne číslo, všetky sú správne!Zvyčajne tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po obdržaní úplného zaplatenia.Niektoré osobné objednávky alebo veľkoobchodné objednávky môže trvať trochu dlhšie spracovanie. 2.Ak sa nechcete dostať yout, aby v čas doručenia, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty.A ak sa chcete dostať tovar hneď a zaplatiť za viac nákladnej poplatok, prosím, kontaktujte nás pre EMS. 3.Okrem toho, tento balík môže oneskoriť v niektorých dôležitých festivalových dní (napr.: Čínsky Nový Rok, Vianoce a Čínsky Národný Deň alebo Prírodných Katastrof (napr.:sopečného výbuchu, hustá hmla a pod.).Takže prosím, kontaktujte nás, ak sa nemôžete dostať položku v 60 dní.Unsatisfi: 1.Milý priateľ, ak nie ste spokojný / á s touto transakciou sa z nejakého dôvodu (napr.:chyba veľkosti,chyba farby...), prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť niečo, prosím, dajte nám šancu a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Všetky naše výrobky boli zabalené v dobrom stave a dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Ak je položka, ktorú prijali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, by sme to riešili, kým nebudete spokojní. Spokojný: Ak ste spokojní s týmto nakupovanie, to je naša česť, že robia niečo dobré pre vás.Vďaka za vaše nákupy, prosím, dať 5 hviezd ako je nižšie uvedené kroky a prinášajú krásu, aby ktokoľvek iný, ďakujem vám veľmi pekne, boh vám žehnaj!

Formulár Jeden
Plagát a Výtlačky Vlastné Tlač
Výrobok značky Plátno Maľba, Nástenné Obrazy, Plagáty, Plátno, Vytlačí, Home decor
Predmety Zelená Moderné Zlaté Lístie
Povlak UV žiareniu,vodeodolný,Mosture-Dôkaz
Materiál Plátno
Pôvodný Áno
Druh Plátno Potlače
Rám Áno
Je To Inteligentné Zariadenie No
Nordic Plagát Nordic estetické plagát
Podpora Base Plátno
Pôvod CN(Pôvodu)
Médium Nepremokavé Atrament
Štýl Moderné / Minimalistický/Abstract/Classic
Rám režim Bez rámu
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Číslo Modelu HJK18
Technics Sprej Na Maľovanie
Názov Značky Orianna
Funkcia Dekoratívne Maľby,Fotografie, Rekvizity,Ozdoby,Obrazy,Plagáty,Atď.
Jedinečný Darček pre Deti Darčeky Pre Rodinu A Priateľov
Veľkosť 10x15cm 13x18cm 15x20cm 20x25cm 21x30cm 30x40cm 40x50cm 40x60cm atď.
Používa sa pre Domova,Chodby, Spálne, Obývacia Izba kaviareň Pozadie Dekor atď.
Štýl Maľby Film/Hudba/Ľudia/Scenérie/Zviera/Príroda

Súvisiace produkty