YT - 026 Najnovšie Ženy Hodvábny Satén Nightgown Krátky Rukáv Bavlna Sleepwear Hodváb Sleepshirt Domáce Oblečenie

€8.48

Nový produkt

1 položky

Štítky: mi 9 prípade silikónové ženy, kefa alternátor hyundai, lcd fotoaparátu camon niksony, harga chanel espadrily, plynové sporáky vonkajšie sedadlo, behanie muž dobrej kvality, inflateble klaun kostým, brunetka fasionist bábiky, vonkajšie záhradné steny hrnca.

Kategória: Free Veľkosť Sezóna: Jar, Leto, Jeseň Farby: 11 farieb ako obrázky ukazujú Funkcie: Mäkká

O Platbu

1. Plná platba musí byť uskutočnená do 3 dní od uvedení vašej objednávky;

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a cla účtované ich krajine;

3. Akceptované spôsoby platby:v Súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod.Viac možností platby budú k dispozícii na Tapetujem.sk v budúcnosti.Akékoľvek ďalšie o platbu otázky, prosím, pozrite si časť platby pomôcť ,to vám môže pomôcť.

O Dopravu

1. Package loď, akonáhle je to možné po vašu platbu,Post air mail bude trvať asi 30-45days, niektoré coutry bude vyžaduje 35-60 dní,EMS 7-20days.

2. Všeobecne, Väčšina objednávky sú spracované do 5-7 pracovných dní.Ale oneskorenie dodania by sa stalo, ako naše skladovanie zmeniť každú chvíľu.A niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie,strata času v colné odbavenie.Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas.Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní,prosím, kontaktujte nás,a potom budeme vám pomôžu sledovať.

3.Medzinárodnej preprave je potrebné dlho,prosím, buďte trpezliví, budeme Vždy venovať pozornosť najnovšie dynamické informácie, pozemok môže byť náhodné poškodenie, vrátane rozdrvil,a dokonca aj stratil, prosím, pochopiť!Ak ste nedostali vašu balík alebo zásielku je poškodený,alebo majú chybné výrobky, pošlite nám, prosím nejaké fotky ako dôkaz, ak je fakt pravda, budeme odoslať nový výrobok.Akékoľvek požiadavky, prosím povedzte nám pred zásielky odosielanie,pretože akonáhle zásielky odosielanie,nemôžeme nič zmeniť!

O Spätnú Väzbu

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Ďakujeme!

Ak ste nespokojný s ňou, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a uspokojiť vás.Ďakujem vám veľmi pekne!

Dĺžka Šiat Nad Kolená, Mini
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Dekorácie ŽIADNE
Materiál Polyester
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Materiálové Zloženie Polyester
Položka Druh Nightgowns
Sezóna Leto
Golier Okolo Krku
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu YT - 026
Vzor Typ Tlač

Súvisiace produkty