30ML Akvárium Vodné Riasy Kontroly Čistička Rybník Zlepšuje Kvalitu Vody, Rýchle Vysoko Účinné, Bezpečné Nepríjemné Odstraňovač Rias

€0.84

Nový produkt

1 položky

Štítky: aqvarium, aqurium, akvárium umenie, akvárium urob si sám, sladkovodné akvárium, akvárium legrační, akvarijné pozadie, wallpaper, akvárium terárium, akvárium piesku vodopád, akvárium štrku vákuum.

Popis:

【ELIMINUJE NEŽIADUCE RIASY PRIRODZENE] vyzýva V priebehu niekoľkých hodín, uplatňovať Diatom riasy kvety (prospešné riasy), ktoré ďalej vies pre oxidu uhličitého, dusíka, fosforu a ďalších živín, čím spôsobuje nepríjemnosti riasy zomrieť off v dôsledku nedostupnosti živín

【BEZPEČNÉ PRE RYBY, RASTLINY & OBOJŽIVELNÍKY] vyzýva na Rozdiel od iných algicídy, ktoré je úplne bezpečné pre vaše jazierko, rovnako ako všetky organizmy v súčasnosti v ňom.Rastúci diatomov stať potravín pre zooplankton, ktoré sa následne stanú potravou pre ryby, ktoré v konečnom dôsledku zvyšuje ich zdravie. 【ZLEPŠUJE KVALITU VODY] vyzýva Funguje na mikroskopickej úrovni.Exponenciálny rast diatomov poskytuje kyslík na baktérie, ktorý zase čistenie odpadových produktov z rýb a zvyšky jedál.Tento prirodzený proces pomáha čistenie rybníkov a aby ich voda, šumivé bez nájmu vôd vypúšťať akékoľvek zlé zápach.

【RÝCHLA AKCIA A VYSOKO ÚČINNÉ] vyzýva Ho spustí proces čistenia takmer okamžite.V rámci práve 3-6 hodín, uplatňovať na diatomov začať rozvíjať, kick-začína clean-up drive.Vysoko efektívne a jednoduché použitie.

【ZABEZPEČUJE ZDRAVŠIE BIOTOPOV A ŽIARIVÉ FARBY VO VAŠOM JAZIERKU] vyzýva odstraňuje Nežiaduce Riasy, to prirodzene poskytuje ryby zdravší biotopy pre život.

Špecifikácie:

Čistá hmotnosť: 30ML

Package Zahrnuté:

1xremover

Hmotnosť 1 bottle
Materiál kvapalina
Pre dropshipping
Názov 30ML akvárium algaecide

Súvisiace produkty