Ženy Bavlna Spp Rybár Klobúky Prúžok Dievčatá Široký Okraj Módne cestovného Ruchu Clonu Skladacia Lopata na Slnko klobúk

€2.52

-32%

€3.76

Nový produkt

1 položky

Štítky: veľký kostol klobúk, baby, klobúk králik, cowgirl, čierny dievča klobúk, dieťa kvet klobúk, vedierko hat ženy, ascot, klobúk mužov vojenskej, dvere hat stojan, veľké vlasy fascinator.

1.100% Úplne Nové

2.Materiál: bavlna

3.Farby:Ako Na Obrázku

4.Číslo položky: 431856-431860

veľkosť: spp je o 26.77 palec.Spp je o 8.27 cm vysoká a chyba je asi 0.39 palec.

Package zahrnuté: 1pc

Láskavo Tip :

Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.:

Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 2~3 cm rôzne.dúfam, že môžete pochopenie, bude úprimne ocenili

Každý kupujúci: * Milí priatelia, komunikácia je veľmi veľmi veľmi dôležité.Vitajte, kontaktujte nás. * Veľkosť : Prosím zanechať odkaz pre svoju výšku,hmotnosť,poprsie,pod prsia,pás a hip po objednávke sa budeme snažiť poradiť, aby ste lepšie veľkosť. * Pozitívna spätná Väzba je dôležitá, prosím, kontaktujte nás najskôr pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Všetky problémy budú riešené pre vás.Ďakujem vopred. 1. Tapetujem.sk podporuje Visa, Paypal , Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Webmoney,QIWI a Prenosu cez banky.

2.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať tovar do 1-3 pracovných dní po platbe je overená.

2.Prepravné náklady, ktoré neobsahuje dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Ak ste naliehavo potrebujú položky, prosím, vyberte si rýchle lodnej dopravy ako DHL, EMS, E-EMS, TNT, atď. 1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom alebo veľkosť nie je fit, prosím, kontaktujte nás rýchlo a tak sme sa môžete vymieňať jednou, ale kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné poplatky. 2. Ak sa zobrazí nesprávne položku, prosím obrázka položky ak sa miesto má chybu a poslať k nám, budeme kontrolovať, či je problém s kvalitou, a potom vám pošleme na ďalší pre voľný ak má problém s kvalitou.

Oddelenie Meno Dospelý
Štýl Príležitostné
Vzor Typ prekladané
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu slnko klobúk
Materiál Bavlna

Súvisiace produkty