PONSY Čierne Originálne Kožené Volante Vozidla Vzťahuje na Prípad pre MAZDA CX-4 CX-5 Mazda 3 Axela Atenza Ručne šité Kryt

€27.09

-28%

€38.15

Nový produkt

1 položky

Štítky: Mazda 3, 15 auto, 16 koliesko, náboj kolesa, 15 koliesko, kryt náboja, auto koliesko, vw koliesko, spp koliesko, top koliesko.

Výrobok je kožený volant, kryt pre špeciálne modely áut , nie volantu.

Riadiaci kryty sú prispôsobené na špeciálne automobily,pred podaním objednávky potvrďte prosím volant svojho auta je rovnaké ako členenie položka opis zobraziť.Ak nie je isté, nebude sa zmestili vaše auto.

Prečo si vybrať vrchnú vrstvu pravé hovädzie kože ?

Pravé hovädzie kože je vyrobená z prírodného krava pokožky, udržať pôvodnú štruktúru pleti, ktoré majú prirodzené pórov, lepšie priedušná a vode-absorpciu výkon, udržať viac pohodlia pri jazde.Pôvodné krava štruktúru pleti udržať vyššiu nosenie-odolávanie vlastníctva

Povrch z umelej kože je vyrobená z chemických materiálov, najčastejšie je PU, veľmi zlé, priedušná a vode-absorpciu výkon, možno preskočiť, keď sa vaše ruky majú potu a vody.Na nosenie-odolávanie majetku je nižšia než originálne kožené.

PLATBY

1.Akceptujeme Alipay Escow Platby.Len po kupujúci dostali položky, môžeme získať platbu.Na Alipay Escow Platba môže prijímať platobné Karty, Western Union, Bankový Prevod.Kupujúci majú viaceré možnosti rozhodnúť o pohodlný spôsob, ako.

2.Pred platby, prosím, skontrolujte dodaciu adresu a ostatné požiadavka na položku.Podrobné dodaciu adresu obsahovať:meno, psč, telefónne číslo a adresu, použité na odoslanie, meno používateľa.

3.Po dokončení vášho nákupu na tejto položke sme si pripraviť tovaru a uskutočnenie prepravy do zasľúbenej dní čo najskôr.

4.Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné starosti.Ak máte akékoľvek problémy pri vykonávaní platby, prosím, neváhajte nás kontaktovať.ZÁSIELKY

1. Doprava po celom svete tým, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Čína poštou, E-paket, Hong Kong post a pod. 2. O termíne dodania, nemôžeme ovládať dokonale, bude vám sledovať ho, kým budete prijímať a dodávať vám sledovacie číslo.Ak pozemok nie prišli do očakávaný čas, prosím kontaktujte nás a my vám spokojní odpoveď. 3. O doručení spôsob a cenu, prosím, pozrite si možnosť vybrať si spôsob dopravy. 4. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky na balenie alebo zásielky, prosím, dajte nám vedieť.VRÁTENIE & RETURN

1. Ak sa chcete vrátiť, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním.

2. Ak tovar stratený alebo poškodený na prepravu spôsobom, vrátime vám peniaze k vám, alebo poslať k vám znova.

3. Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave.Ak to nesedí, môžete, prijímame len nie je poškodené položky.

4. Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám, budeme odpovedať a riešiť problém, ktorý máte, čo najskôr, vedenie komunikácie sa cení.

Druh Materiálu Vrchná Vrstva Kože
Poznámka Vyrobený pre špeciálne modely áut, potvrďte prosím vaše auto riadenie je rovnaký
Farba Čierne kožené čierne čiary / Čierna koža s červenej čiary
Položka Výška 5cm
Položka Šírka 15cm
Položka Dĺžka 20cm
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Kožené Štýl Perforácia na oboch stranách, alebo bez perforácie
Položka Hmotnosť 0.3kg
Externé Testovanie Certifikácia CC
Názov Značky PONSNY

Súvisiace produkty