Moderné LED Prívesok Svetlá Osvetlenie LOFT Sklenený Prívesok Svietidlo Priemyselné Bar, Reštaurácia, Kuchyňa Závesné Lampy Dekor Svietidlá

€117.62

-20%

€147.03

Nový produkt

1 položky

Štítky: f30 prepínač, výfukové prepínač, f30, bmw f20 panel, bmw f01 výbava, bmw e84 batožinového priestoru, bmw f18, bmw x1 e84, bmw f30 plastic, bmw f01.

Zákaznícky Servis · Ak existuje akékoľvek problémy balíky, ktoré ste dostali,prosím, kontaktujte nás skôr, než budete robiť čokoľvek. · · Prosím neotvárajte spor skôr než budete kontaktovať nás! · Prosím neotvárajte spor skôr než budete kontaktovať nás! · Prosím neotvárajte spor skôr než budete kontaktovať nás! · · Sporu je dandled podľa Tapetujem.sk úradníka.Platforma nie je veľmi profesionálne na produkt problémy.Môžu si pomôcť vyriešiť problémy perfektne,aj tam je dlhý čas sporu spracovanie.Prosím, dôverujte nám,vám môžeme ponúknuť uspokojivé riešenie.Popis Produktu · 1.Farby: Glod/Chrome · 2.Rozmery: 15 cm · 3.Odtieň hlavné materiál:železo · 4.Ožiareniu priestor:3m2-5m2, vtedy platí 6.Logistika oznámenie NIE Sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane, colné poplatky, Diaľkové za príplatok alebo colné odkladu.Ak je pozemok je vrátený späť k nám z dôvodu kupujúci' odmietnutia zaplatiť poplatky vyššie, tu, NEMALI by sme o opätovné odoslanie zásielky.Sme továreň v Číne, pre väčšinu model, máme ich v zásoby, stačí nám dať 2-3 dni, ak chcete vyskúšať prístroj. 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Časy prepravy, môže sa líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Je Žiarovky Zahrnuté No
Tienidlo Farba Zlato
Osvetlenie Priestoru 3-5square metrov
Počet svetelných zdrojov 1
Štýl Moderné
prívesok svetlo stravovanie zlatá
Miesto Hotelová Izba
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Číslo Modelu 997 4.4
Základný Typ e27
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Názov Značky Dr. Dekor
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Povrch žehlička
Napätie 90-260V
visí lampa prívesok svetlo led svetlá dekorácie
Zdroj Napájania AC
Záruka 3 rokov
Technics Maľované
Je Stmievateľné No
Certifikácia EMC
Materiál Kov
e27 prívesok svetlo krytý domov

Súvisiace produkty