Príslušenstvo Vhodné Na Mercedes Benz Triedy W177 Hatchback A180 A200 A220 A250 A35 Zadné Nárazníky Výbava Kryt Blatníka

€29.72

-15%

€34.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: výfukové w177, blatníky mercedes a200 w177, a35, kit mercedes w177, spojler w177, a180, a w177, koberec mercedes a200 w177, snímač mercedes w177, amg w177.

1. Budeme sa snažiť nižšia hodnota faktúry vyhlásenie aby sa zabránilo dane.Sme IBA účtovať cenu A prepravné náklady, Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.Nie sme zodpovední za c ustoms dane a poplatok, je kupujúci povinnosť, ak vaše miestne zvyky, alebo poštou požiadať colné daň.Pls nekupujte ak si mysli to, vďaka. 2. Ak máte otázky týkajúce sa dane colný kontaktujte prosím váš miestny alebo colnému úradu pred vás cenovú ponuku.Prosím nenúťte, aby, ak nemôže prijať to. 3. Ak váš položka bola vrátená z dôvodu colného otázky, môžeme len náhrada za POLOŽKU ČASTI, takže sa prosím sledovať vašu zásielku neustále, keď si colného problém.prosím, obráťte sa im včas vyhnúť sa vracia, alebo môžeme len vrátenie položky časť raz vrátil.

Doprava Zadarmo~~~

Vysoko Kvalitný Predný Nárazník odvzdušňovací Nálepky Výbava Kryt pre Mercedes Benz Triedy W177 hatchback A180 A200 A220 AMG 2019+

Package Zahrnuté : 1 pár(2ks)

Materiál: Vysoko kvalitná ABS materiálu

Farba: Lesklá Čierna/ Voda tlač uhlíkových vlákien(sadzí)

Oblek pre Mercedes Benz Triedy W177 hatchback A180 A200 A220 AMG 2019 rok+ ( NIE pre Sedan )

Poznámka :

Prosím, Láskavo, pozrite si naše položka opis a fotografie.uistite sa, že táto položka oblek pre vaše auto pred mieste objednávky.

lepiaca páska je na konci.Vezmite prosím na vedomie, že prosím, použite teplovzdušná pištoľ na warm up

lepiacu pásku pred nainštalovaný, aby sa položka držať pevne. (Nie je potrebné príliš horúca)

- Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov pred alebo potom, čo vyhral aukciu, prosím neváhajte a kontaktujte náš služby zákazníkom tím podpory bu kliknutím na "Položiť otázku" v časti "Predávajúci info" časti v pravom hornom rohu.

- Naša kancelária sa otvorí od pondelka do piatku.Sme blízko na víkendy a všetky významné sviatky.

- Svoj e-mail je zaručené, odpovedali do 24 hodín.E-mail odoslaný na nás počas víkendov a sviatkov budú odpovedali na nasledujúci obchodný deň.

--Prosím na vedomie, že všetky e-maily, ktoré budú zaslané na e-mailovú adresu, ktorú máte na ebay.Odporúčame obe Schránka prijatých správ a Nevyžiadanej e-Mailovej schránky zapouzdřit správy sa považujú za Spamom.

- Ak máte akékoľvek problémy s nákupom,zásielky,returm/výmena,alebo akékoľvek iné,prosím, e-mail a nechajte nás vyriešiť problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba.Náš služby zákazníkom tím podpory je tu, aby zabezpečili, že budete spokojní s našimi službami.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota: 15~60 Dní

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Položka Hmotnosť 0.2kg
Druh Materiálu ABS
Položka Šírka 0inch
Špeciálne Funkcie 0
Názov Modelu W177 A180 A200 A220 A250
Model Rok 2019+
Položka Výška 0inch
Položka Dĺžka 0inch

Súvisiace produkty