AS608 Optický snímač Odtlačkov Prsta Modul Pre Arduino AS608 Odtlačkov prstov Snímača Modul Zámky Sériová Komunikácia

€6.18

Nový produkt

1 položky

Štítky: arduino snímač odtlačkov prstov, program arduino, arduino as608, pro pc, arduino due r3, l297, skener odtlačkov prstov, arduino odtlačkov prstov, môžete uart, arduina mega.

AS608 Optický snímač Odtlačkov Prsta Modul Pre Arduino AS608 Odtlačkov prstov Snímača Modul Zámky Sériová Komunikácia

Parametre výrobku Rozlíšenie: 500dpi Dodávky prúdu: napájacie napätie: 3,3 V Fingerprint image vstupu čas: Špičkový prúd: plocha Okna: 15.3x18.2 MM Komunikačné Rozhrania: USB/UART

Ako Modul Funguje 1. Odtlačkov prstov funkcie odtlačkov prstov algoritmus extrakty funkcie zo získaného fingerprint image a predstavuje odtlačkov prstov informácie.Skladovanie, porovnávanie a hľadanie odtlačky prstov sú všetky vykonané prevádzkové odtlačkov prstov funkcie. 2. Odtlačkov prstov spracovanie zahŕňa dva procesy: odtlačkov prstov registrácie a odtlačkov prstov zodpovedajúce procesy (v ktorom odtlačkov prstov zodpovedajúce je rozdelený do odtlačkov prstov porovnanie (1:1) a odtlačkov prstov vyhľadávania (1:N) dvoma spôsobmi).Keď odtlačkov prstov je zapísaná, dva odtlačky prstov, ktoré sú zapísané pre každého prsta a vstupný obraz je spracovaný dvakrát.Syntéza modul je uložená v module.

Keď odtlačkov prstov je uzavreté, snímač odtlačkov prstov sa používa na vkladanie fingerprint image byť overené a spracované, a potom je to v porovnaní s odtlačkov prstov modul modul (ak je zladené s modulom uvedené v module, to sa nazýva odtlačok porovnanie režim, ie, 1:1 režim.Ak zhodné s viacerými moduly sa nazýva odtlačok vyhľadávania, tj 1:N režim, modul poskytuje zodpovedajúce výsledok (pass) alebo fail).

Napájacie Napätie 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia 1
Číslo Modelu AS608
Stav Nové
Package DIP
Strata Sily 1
Prevádzková Teplota 1
Druh Regulátor Napätia

Súvisiace produkty