Luxusné Analóg Quartz Hodinky Muži Fashion Šaty Obchodné Muž Luxusné Náramkové hodinky Ciferník z Nerezovej Ocele relogio masculino Darček

€13.88

-30%

€19.83

Nový produkt

1 položky

Štítky: mini nabíjačka ipad mini 2, česť 7x prípade anti zraziť, mini pílou 18 v bosch, mini auto ťahá sacie, mini auto samolepky 16 tdi, česť 7s prípadoch sharingan, česť 7x prípade chimin bts, mini cat halloween čierna, česť 7x usb náhradných dielov.

Vlastnosti produktu: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné.Pohyb Typ: Quartz Prípade, Materiál: Nerezová Oceľ Kapela Materiál: Nerez Oceľ Typ Spony: Skladacia Spona s Bezpečnostným Prípade, Priemer: Cca. 4,5 cm Prípade, Hrúbka: Cca. 1.2 cm Kapela Šírka: Cca. 2.2 cm, Dĺžka Hodiniek: Cca. 24 cm (2.54 cm=1.00 palca) Obsah balenia: 1 * Sledovanie

FAQ

Otázka: Prečo tieto hodinky drahšie ako iné hodinky?

Odpoveď: tieto hodinky sú zadarmo poslať Tapetujem.sk Štandardná Doprava spôsobom.To by mohla sledovať, kým sa dovolať.Mohli by ste získať lepšie doprava skúsenosti.

Otázka: Ako nastaviť správny čas?

A: Prosím vytiahnite tlačidlo a potom otočiť to, že by ste mohli zmeniť čas.Po tom, prosím, prosím stlačte tlačidlo, že to bude fungovať normálne.

Otázka: Mohol by to hodiniek výmena batérie?

Odpoveď: Áno, tieto hodinky by mohli zmeniť batérie.Mohli by ste otvoriť zadný prípade, tenká čepeľ a vziať na kruh, ktorý môžete zmeniť na batérie.

PLATBY

1. Sme accepet Visa, Mastercard, Úschovy a tak ďalej.

2. Ruský kupujúci ATTENETION: Prosím, zanechajte nám vaše celé meno pre Rusko politiky.

DOPRAVA

1. Budeme posielať položky do 2-3days (pracovné dni, nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené Tapetujem.sk.

2. Doprava Pravidelnú prepravu v 35-45 pracovných dní (Brazília zvyčajne potrebné 50 až 70 dní).Ak potrebujete položku naliehavo, prosím zaplatiť dodatočné náklady pre rýchlejší spôsob dopravy.

3.Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie.

4. Po prijatí vašej objednávky do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo.Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

5. Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania.Budeme kontrolovať, že pre vás s prepravnou spoločnosťou a zvyky.

NÁVRAT & VRÁTENIE PEŇAZÍ

Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky, pošlite nám, prosím, e-mail, hneď ako je to možné.Budeme sa snažiť vyriešiť problém čo najskôr, ako sa dá.Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok.Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité!

Spätná VÄZBA

1. Pozitívna spätná Väzba (5 Hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi položky a služby láskavo nechajte 5 hviezdičiek spätnú väzbu.Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás, budeme brať zodpovednosť vyriešiť akýkoľvek problém.

2. Prosím, kontaktujte nás E-mailom alebo Listom pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.Negatívnu spätnú väzbu nevyriešite nič.S Pozdravom.

Kapela Dĺžka 24 cm
Kapela Druh Materiálu Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Položka Druh Quartz Náramkové Hodinky
Funkcia Svetelný
Odolnosť Proti Vode Hĺbka Č nepremokavé
Názov Značky YISUYA
Šírka Pásma 22 mm
Spona Typ Skladacia Spona s bezpečnostnou
animovať farba zlatá
Prípade Hrúbka 12 mm
horloges mannenin materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Číslo Modelu W3960
Dial Priemer 45mm
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
montre homme štýl Biznis,Módne
Darček pre vás láska Vianoce, Valentín, Deň otcov
Štýl Luxusné/ru
Pohyb QUARTZ
Prípad Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Dial Materiál Okna Zadajte Akryl
Prípade Tvar KOLO

Súvisiace produkty