20W Fiber Laser Rytec Označenie Stroja M-Triangel DIY LCD Oddeľovač Kože, Skla, Kovu, Dreva, Rezanie

€1 712.85

-9%

€1 903.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: triangel, 30w fiber laser, kožené laserové rytie stroj malé, CNC Router, orthur cnc laser, textílie laserový rezací stroj, strapce kožené stroj, CNC, cnc rezací tip, 50w fiber laser.

M-Triangel Laser Deliaci Stroj Na iPhone Späť Sklo Odstraňovač LCD Rám Opravy Premium Laserové Rytie Stroj

Funkcie: 1. Jedinečný štýl dizajnu 2. Menovitý výkon 20W 3. Dostatočne inteligentný a flexibilné uzavretý systém 4. Obrázky a vzory potrebné byť vyryté len získané prostredníctvom stiahnuť z MTriangle cloud program a upravovať v Pc,Jednoduché ovládanie, sa dodávajú so Softvérom a kresby(Priebežne aktualizuje sa...) 6. Odporúča telefón strede rámu a zadné sklo oddelenie / demontáž/Ce/Gravírovanie 7. Vhodné pre všetky dotykový displej smart telefóny, Laserové Opravy na trhu: pre IPhone, Huawei, Xiao,OPPO,vivo,LG 8.Platné Mnoho typ kovov materiály : Zlato, Striebro, Nerez, Meď, Hliník, chróm Mosadz, atď Rytie Kovov,Mobilný Telefón, LCD Samostatné,Mobilný Telefón Strednej Rám Rezanie,Mobilného Telefónu Zadný Kryt Skla Oddeľovač,Zliatiny a oxidov kovov: Eloxovaný Hliník,Niektoré nonmetal materiály a Špeciálne povrchové úpravy: silikónového plátku čipu, keramiky, plastov, gumy, epoxidové živice, ABS, Tlačiarenské farby, atramenty, Pokovovanie, Striekanie, Lakovanie film.FAQ:

Q1 .Ako získať čo najviac vhodný stroj a najlepšiu cenu, Prosím, povedzte nám, materiál chcete pracuje na ?Ako pracujú na to ?Gravírovanie ?Rezanie ?Alebo iné ?Hlavne gravírovanie a rezanie?Čo je maximálna veľkosť týchto materiálov ?( dĺžka ?Šírka ?Hrúbka ?) Q2 .Ak nevieme, ako používať stroj,môžete nás učiť?Áno, sme sa, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako dostanete stroj Q3 .Ako sa o svoje po-predajný servis?ponúkame vám 24 hodín služby, telefón,skype alebo Whatapp.Q4 .Kontrola kvality: celý výrobný postup bude pod pravidelnou kontrolou a prísne kontroly kvality.Kompletný stroj sa bude testovať na uistite sa, že môže veľmi dobre fungovať pred tým z továrne.Náš stroj prešiel Certifikát CE spĺňajú Európske a Americké normy, boli vyvážané do viac ako 100 Krajín.Q5 .Ako budeme platiť?

Prosím, kontaktujte nás, po potvrďte zariadenie a voliteľné časti na objednanie, budeme vám link na objednávku.

Package Box
Teplota okolia 10 -65c
Application1 Rytie Kovov
Označenie Rýchlosť 10000mm/s
Application5 Laserový Stroj pre Midframe/Rám/Zadného skla Samostatné
Efektívne zamerať rozsah skenovania 175*175
CNC alebo Nie CNC
laser typ fiber laser
Application4 Mobilný Telefón Zadný Kryt Skla Oddeľovač
Stav Nové
Application2 Mobilný Telefón, LCD Samostatné
Stroj power 800W
Aplikácia Drevo Pracovný Nástroj
Laserového Výkonu 20W
Vlnová dĺžka lasera 1.06 um
Application3 Mobilný Telefón Strednej Rám Rezanie
Označenie výkon 0.001 mm
Chladenie metóda zabudované vzduchové chladenie
Označenie Hĺbky 0.015-0,5 mm
Číslo Modelu M-Triangel Pgones laserové rytie stroj
Názov Značky NoEnName_Null
Opakovateľnosť 0.001 mm
Označenie linky šírka 0.05-0.01 mm

Súvisiace produkty