Autor qboidz sada 8 modelov. Robot Engino QB08C

€21.59

Nový produkt

1 položky

Štítky: lego časť technic, leppin, lego motora, TECHNIC, pre dievča lego, blok technic, deti constructor, kazi technic, lego technic, stavať lego.

Budovať 8 rôznych modelov!Zbierať dva kone (veľké a malé) s plotom a kŕmenie stáť v rovnakom čase!

Ak chcete, aby niektoré zábavné zvieratá, potom sa snažte zbierať dvakrát hlavu camel alebo kurča s načechraný krídla!Tiež môžete stavať žaba model so širokým úst alebo viac mýtický tvor-Gremlin s krátky chvost a ukázal hlavou!Potom sa prepnite na montáž vzrušujúce robot model.

Nový systém Qboidz

Qboidz série dizajnéri kombinovať zadanie-víťazný engino systém s jednoduchou funkciou stavebné bloky.Technológia podporuje deti predškolského veku, rozvíjať svoje kognitívne, sociálne a prstoch cez zábavné a kreatívne hry.

Rozvoj qboidz je založené na najnovšie pedagogické zásady STONKY (vedy, techniky, inžinierstva a matematiky), navrhnuté tak, aby dievčatá a chlapci, potrebné zručnosti a vedomosti na riešenie technologických problémov v budúcnosti.Odporúča veku 3-6 rokov.

S dizajnér engino, dieťa môže vytvoriť neobmedzený počet modelov-všetko záleží iba na jeho predstavivosti.Vďaka rôzne možnosti pre spojovacie diely, modely môžete dosiahnuť ľubovoľnú dĺžku.

Autor vymyslel Kostas sisamos, v minulosti učiteľ a inžinier, ktoré pomáhajú študentom rozvíjať predstavivosť a naučiť úžasný svet vedy a techniky v procese hrá.Hlavnou výhodou engino designer je to, že umožňuje deťom, aby sa ľahko a rýchlo zbierať ako jednoduché, tak sú zložité modely.

Názov Značky ŽIADNE
Číslo Modelu QB08C

Súvisiace produkty