Nové Ultralight 870g Outdoor Camping Stan Flysheet 6 Osôb, 4 ročných období Jeseň, Zima 20D Silnylon Dve veže Rodless Veľký Stan

€130.37

-40%

€217.29

Nový produkt

1 položky

Štítky: ripstop stan, háčik veľký kemp, Stan, aricxi, markíza čln, camp outdoor tent, cloud až naturehike, 4 osoby stan, lanshan 2 stan, beach móda.

Ultralight 870g Outdoor Camping Stan Flysheet 6 Osôb, 4 ročných období Jeseň, Zima 20D Silnylon Dve veže Rodless Veľký Stan

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový. 6 Osôb, 4 Sezóny Backpacking Stan.Tento stan dizajn pre 6 osôb, 4 sezóny použitie, vysokokvalitné nepremokavé a windproof silikónom potiahnuté polyester materiálu, umožňujú udržiavať bezpečné v stanu aj v zlom počasí, budete sa starať o sneh alebo dážď.Vyrobené z 20 d ripstop nylonu textílie s obojstranné silikónový náter,odolný proti roztrhnutiu a poveternostným vplyvom.Silný 7001 hliníkové kolíkov umožniť stanu, aby sa pevne silne a stably vo veterných podmienkach.Veľký priestor je dosť pre 6 osôb, spanie, čítanie a zmena oblečenie tu.Jednoduché nastavenie, to je najlepšie pre cestovanie také ľahké.Všetko zabalené stanu váži len takmer 1270g(2.80 lb) .S 4 treking pólov(nie je súčasťou dodávky,dve rôzne veľkosti) , môžete nastaviť stan ľahko.Nepremokavého materiálu, budete sa starať o daždi, keď ste spanie vo vnútri.Triple tvar návrh na zvýšenie pevnosti konštrukcie stanu.Dvojitý obojstranný zips.Špecifikácie: Flysheet: 20 D 1500mm nepremokavé dve bočné kremíka potiahnuté nylon, dvakrát prešité vo švíkoch; Podlahové rozmer: 370cm x200-340 cm/12.14 ft x 6.56-11.15 ft.Výška flysheet: 165cm/5.41 ft.Okná lietať: 2. Flysheet Farba: oranžová-žltá,šedohnedá-zelená.Minimálna hmotnosť:870g/1.92 lb.Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred zakúpením. 2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Zoznam Balíkov:

Flysheet

X 1

Hliníkové stan kolíkov

X 10

Cestovná taška

X 1

vietor lano

X 6

stanovenie textílie pásky

X 1

Trekking pól ochranný kryt

X 2

Poznámka: NIE Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Doprava Politiky

Máme Loď na celom Svete.

Máme loď na alipay potvrdil adresu LEN.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Tovar vám bude zaslané leteckou poštou do 24 až 48 pracovných hodín od platby vymazané (s výnimkou víkend & holiday).

Čas príchodu (odhadom):

* Spojené Štáty americké/Veľká Británia/Austrália/Kanada:14-21 pracovných dní(18-29 dní).

* Nemecko/Francúzsko/Španielsko/Eastern Europe:18-25 pracovných dní(24-35 dní).

* Iné krajiny:25-35 pracovných dní(35-49 dní).

Dodacia lehota je len odhad a nie je zaručená.Ak nie si, položku po 60 dní , prosím, kontaktujte nás pre riešenie problémov.

Pre hromadné nákupy hmotnosť viac ako 2 kg, môžeme ponúknuť EXPRESS spôsobom, ako je uvedené nižšie:

EMS zvyčajne trvá 7-10 pracovných dni, aby sa dospelo.

DHL, UPS, FedEx, TNT zvyčajne trvá 5-8 pracovných dní, aby sa dospelo.

Spôsob Platby

Akceptujeme Alipay.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line, môžete vybrať sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky, prosím, dajte nám vedieť, ako ste na mieste objednávky.

Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatné alebo zruší do systému.

Ak ste si zakúpili viacero položiek odo mňa, môžete mi poslať jednu platbu pre všetky položky, namiesto platenia za nim individuálne.Po kliknutí na tlačidlo Zaplatiť tlačidlo, systém automaticky určiť, či existujú aj iné položky, ktoré ste si u nás zakúpili a bude ich kombinovať na vaše recenzie.

Návrat Politiky

Všetkých predajov sa považujú za konečné.

Ak tovar, ktorý ste dostali je chybný alebo poškodený v dlhodobom tranzit, prosím, kontaktujte nás slobodne.Sme vám uspokojujúce riešenie ASAP.

Ak iný dôvod, ktorú chcete zaslať späť k nám, vám bude zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok a pošleme náhradné po obdržaní vrátenej položky.

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU potvrdenie o zúčtovaných v plnej výške.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní.

Ak nie ste spokojný / á z akýchkoľvek dôvodov, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť NÍZKE DSR (MENEJ ako PÄŤ HVIEZD) alebo Neutrálny/Negatívny spätnú Väzbu.Stačí nás kontaktovať na riešenie kedykoľvek.Budeme sa snažiť čo najlepšie poskytovať vám najlepšie riešenie ASAP.Prosím, byť istí, že s nami.

Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto aby, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Kontaktujte Nás

E-mail/Tapetujem.sk správy je prioritou našej služby zákazníkom..

Ak sa nechcete dostať odpoveď do 1-2 pracovných dní, prosím, informujte Moje Správy v prípade, že váš poskytovateľ e-mailových služieb má príliš agresívne spam filter blokuje Tapetujem.sk je e-maily.Pošlite nám e-mail ZNOVA.

Mimo Stanu Nepremokavé Index 1500-2000 mm
Štýl Vonku
6 Osôb, 4 Ročné Obdobia Backpacking Stan.
Flysheet 20D 1500mm nepremokavé dve bočné kremíka potiahnuté nylonom.
Počet Používateľov 5/8
Okná lietať 2.
Pól Materiál Nie sú zahrnuté.
Triple dizajn v tvare na zvýšenie pevnosti konštrukcie stanu.
Sezóna Štyri sezóny Stan
Oblasť 370cm x200-340cm/12.14ft x 6.56-11.15ft.
Podlahy rozmer 370cm x200-340cm/12.14ft x 6.56-11.15ft.
Číslo Modelu 1 Nastavte Flysheet A Ďalšie Doplnky.
Všetko zabalené stanu váži len takmer 1270g(2.80 lb) .
Druh 5 + Stan
Štruktúra One Bedroom
minimálna hmotnosť 870g/1.92 lb.
Výška flysheet 165cm/5.41 ft.
Dno Nepremokavé Index >3000 mm
Building Type Výstavba na základe Potreby
Vrstvy Jeden
Textílie Nylon
Flysheet Farba oranžová-žltá,šedohnedá-zelená.
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty