40pcs--Antické Bronzové Eiffelova Veža Prívesok Charms, Paríž, Francúzsko, Šperky, Takže 2 Stranný 29x13mm

€2.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: záclony učiteľ, útulný mužov kostým, prípad ženy ericsson, prípade bezdrôtový mi, nosiť tašky obchody, svorka hudby dieťa, kúpiť úschovňa značky, kúpiť rohože lacetti, predám štýlové pánske.

Popis Produktu

Materiál

Kovové zliatiny zinku

Veľkosť

29x13mm

prevod: 1 palec = 25,4 očakávané mm

Farba

Antique silver/bronz

Množstvo

Časť Č.

Upozornenie.

Môžeme prijať vlastné.Plesae kontaktujte nás

Ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, pred objednávky.

Platby

1. Akceptujeme platby žiadnom prípade.

2. Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od dražby uzávierky.

3.Ak chcete všetky zmeny (farba, balíky, hodnota vyhlásenie, atď.) stačí napísať poznámku dajte mi vedieť, sa pri odosielaní objednávky.

Doprava

1).Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo Dopravy a platby kartu na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2).Pravidelná lodná doprava: Zvyčajne to trvá 5-18 dní fordelivery do USA podľa ePacket a 10-35 dní pre všetky krajiny Čína Post Air Mail.Niekedy doprava môže byť ovplyvnená regionálnymi faktormi, ako pomaly, vzdialenej krajiny/regiónu, prírodné katastrofy ako búrka, zemetrasenie alebo ľudských faktorov, ako je big aj(Olympijské Hry, majstrovstvá Sveta, atď.).Ak zásielka nebola doručená v 20 dní (Spojené Štáty), alebo 25 dní (Non-USA Krajín),prosím, kontaktujte ma najprv som si bude kontrolovať, či je pre vás.

3).Objednávky >=$150(Expresná Doprava Zadarmo ako UPS, EMS, DHL,FedEx, SF Express,Aramex atď. )

4).Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou čas spracovania môže byť 3 až 5 pracovných dní.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať v priebehu 10 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mali byť uchovávané v pôvodnom stave.

Kovy Typ Zliatiny zinku
Číslo Modelu Bronz
Jemné alebo Módne Móda
Názov Značky CUSTOMAMA
Materiál Kov
Štýl Klasické
Položka Druh Charms
Kúzlo Typ Eiffelova Veža

Súvisiace produkty