MIDOON Stierač 9" Zadný Stierač & Rameno Set Kit Pre Opel Astra VOP H 3-Dverový Hatchback 04-09 čelné Sklo Čelné sklo Zadné Okno

€8.99

-24%

€11.98

Nový produkt

1 položky

Štítky: opel astra h vop olej, vop opel, astra vop, astra vop opel, astra j tuning, cargo kryt honda fit, VOP, opel vectra b prepínač, opel astra h zadný stierač, grid opel astra h vop.

Obutie: Pre Vauxhall / Opel / Holden Astra VOP H (MK5) 3-Dverový Hatchback 2004-09.2009

Stav: 100% Zbrusu Nový Nepoužitý (Kvalita Skontrolovať pred odoslaním) Vyrobené: Vyrobené v Číne Materiál: High Grade Prírodného Kaučuku zaručuje maximálny výkon, Ak tieto modely sú rovnaké a stierač rozhranie je iný, prosím, kontaktujte nás pre overenie.Výhody : Dlhšia životnosť.grafit-zmesi prírodnej gumy je odolný voči teplu a a ozónu zhoršenie zlé poveternostné podmienky, ktoré robí to trvať až 40% dlhšie ako ostatné značky stieračov.Urobili sme to viackrát Jasnejšie viditeľnosť.Napätie klenuté ocele robí tlak dobre rozmiestnené na povrchu čelného skla a v dôsledku toho gumy kontakty aj s čelné sklo, ktoré ponúka hladké obrúsky a čistejšie vízie s malým vŕzgať Vynikajúci výkon pri vysokých rýchlostiach.lúč a hybridné stieračov majú aerodynamický dizajn s spojler.Časť sila vetra klesá držať stieračov na čelné sklo a zabrániť lift-off počas jazdy pri vysokých rýchlostiach Poznámka: 1. Nepoužívajte stierač na očistenie niečo ťažké, ako je sneh alebo dážď, ktorý má mrazené 2. Aby sa zabránilo kupovať zlou stierač, kupujúci by mali venovať pozornosť na rok nákupu a popis fotografie Pred podaním objednávky.V prípade, ak kupujúci nebude vedieť, či stieračov je vhodné pre vaše auto, prosím, kontaktujte nás, Prosím, uveďte svoj model a rok, dáme vám odpoveď do 24 hodín, Ak kupujúci robí chyby spôsobené nešetrným prehliadania, nebudeme vám vrátenie peňazí alebo odoslať objednávku 3. Pretože každý je pochopenie farba je odlišná, a mobilného telefónu alebo počítača, softvéru je rôzne, môžu byť niektoré rozdiely farieb, prosím skutočné farby produktu prijatá ako štandard 4. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás a my vám rukoväť pre vás v prvý raz.Vezmite prosím na vedomie, že sme poskytovať jasné obrázky a merania.Aby sa zabezpečilo, že naše výrobky sú to, čo potrebujete. - vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 0,1-0,5 cm.

Názov Značky MIDOON
Druh Materiálu Prírodný kaučuk
Položka Výška 4inch
Názov Modelu MD-8.24
Položka Hmotnosť 0.4kg
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Položka Šírka 4inch
Špeciálne Funkcie Čistenie windshiled
Rok 2017Year

Súvisiace produkty