25 mm Lineárny Guideway 2ks BLH 25 -L 800mm Námestie Lineárne železničnej +4pcs BLH25N Lineárne Prepravu pre CNC X Y Z Osi Namiesto HGR25

€98.87

Nový produkt

1 položky

Štítky: hiwin, 25 mm lineárny príručka, cnc časť, hiwin lineárne guideway, hgh25ca, hgr20 hiwin, diy železničnej, cnc lineárne železničnej, axis z, lineárne list osi z.

TIPY: Pre medzinárodné dodávky,môže mať colné poplatky vo vašej krajine,sme ochotný vyhlásiť produkty a hodnota podľa vašej požiadavky,a podľa internaional štandardné pravidlá, miestne zvyky, poplatky by mali byť zaplatená kupujúcim.

Stav: Úplne Nové

Model: BLH25 Lineárne príručka

===================

Úplne Množstvo:

2 ks BLH25-L800mm Lineárne Železničnej

4pcs BLH25N Úzke Prepravu

==================

Môžeme znížiť železníc v ľubovoľnej dĺžky, podľa vašej potreby.

Prosím, pozornosť, to je ekonomická typ Lineárne sprievodca,nie v vysokú výkonnosť ako značky HIWIN,a cena je viac priaznivý tiež.

Ak máte vysoký žiadosť,prosím, aby pôvodný HIWIN lineárne sprievodca,odkaz je

*VYRÁBAME LINEAR, HRIADEĽ,BALLSCREW,TBR/SBR LINEÁRNE ŽELEZNIČNEJ PODPORU.TBRUU/SBRUU LINEÁRNE PODPORU,SHF/SH/SK PODPORA,BK/BF/EK/EF/FK/FF BALLSCREW KONCI PODPORU V PLNEJ VEĽKOSTI.

*V kombinácii/komplexné, aby sa odporúča.Čím viac nakupujete, tým nižšie budú náklady.

*MÔŽETE POSLAŤ ZOZNAM PRODUKTOV PRE POTREBUJETE,A BUDEME KONTROLOVAŤ CELKOVEJ NÁKLADNEJ PRE VÁS.

PLS, ABY PLATBU NAJNESKÔR DO 3 PRACOVNÝCH DNÍ PO MIESTO, OBJEDNÁVKY,V OPAČNOM PRÍPADE NEBUDEME MÔCŤ UDRŽIAVAŤ PORIADOK V PRÍPADE, AK NIEKTORÉ INÉ DIABLOV POTREBUJÚ ROVNAKÉ PRODUKTY A NAŠE SKLADOVANIE SÚ OBMEDZENÉ.

*Väčšina výrobkov, ktoré sú v pamäti,a môže byť dlivery v 5days.

*Vzduch, prepravné náklady, je veľmi odlišná v rôznych krajinách/oblastiach, doprava Zdarma v Číne Post/Hongkong Príspevok.vo všeobecnosti je potrebné o 22-35 dní, do väčšiny krajín.

*Zadarmo doprava výrobkov,ak ich potrebujete v naliehavo a radšej doručenie EMS,pls kontaktujte nás.

Sme profesionálny výrobca pre lineárne železničnej,linear, hriadeľ,lineárne podporu,lineárne jednotky,ballscrew a koniec podpory.

Pre hromadnú objednávku,pls kontaktujte nás pre viac informácií.

Ak budete potrebovať ďalšie lineárny pohyb výrobkov, ktoré nie sú uvedené v obchode, alebo máte nejaké otázky,pošlite správu na mňa a my vám odpoveď do 24 hodín.

*Úprimne dúfam, že majú príjemnú spoluprácu s každým kamarát.a budeme sa snažiť čo najlepšie usporiadať tak, aby ako lepšie, ako môžeme. *Hoci Sme sa,BST AUTOMATIZÁCIE nemôže sľubujú všetky výrobky môžu príchodu všetky v 100% podmienky, pretože tam majú mnoho názorne v priebehu transakcie,ale sľubujem, že sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť problém vo väčšine vykonateľným spôsobom. *Úprimne dúfame, že každý priateľ môže mať šťastný nákup z nás,a úprimne dúfam, že sa vám môže dať BST AUTOMATIZÁCIE 5 hviezd spätnú väzbu. *Ak je tam nejaký problém, keď ste dostali balík,prosím, láskavo kontaktujte nás najskôr,negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť všetky problémy,a úprimne dúfam, že majú pekný komunikáciu s každým kamarát a môžete získať 5 hviezdičiek spätnej väzby pre všetky objednávky.

Sprievodca Dĺžka 800mm
Guide Width or Diameter 25
Názov Značky BSTMOTION
Číslo Modelu BLH25N

Súvisiace produkty