OEM/ODM 3D animovaný Veverička Pvc prívesok na Propagáciu Dary Vlastné LOGO Dieťa Hračku Prívesok Keychain Kľúča Držiteľa Darček k Narodeninám

€2.07

Nový produkt

1 položky

Štítky: flash light, led svetlé, elastická šnúra farba urob si sám, fiat veľký bod 14 cievka, gh100 náhradné cievky, fiat albia zapaľovacie sviečky, led žiarovka mr16 sylvania, počítač rukavice vblgep, lg 20m37 monitorovanie cien, karatin cake obale.

Podrobnosti o Chladnička Magnet

Vo všeobecnosti, Budeme Vlastný štýl plastický a debossed ,ale ak vaše logo nie vyhovovali to dáme vám vedieť v prvom rade !

Bábika veľkosť obrázku

Hodnotenie Zákazníkov

Vitajte na Návštevu Nášho Factory !

Vitajte na návštevu našej továrni

ENVIRONMENTÁLNEJ A SOCIÁLNEJ ZODPOVEDNOSTI

Certifikát: BSCI ,6P,EN71,Pah...... Tiež, akceptujeme vaše inšpekcia z oboch TUV&SUD.Náš tím a ja budem šťastný, ktoré slúžia na podnikanie rastu spolu.Ukážeme vám naše profesionálne, ak sa nám podarí dostať svoje oceňujú príležitosť, Vďaka vopred!

Otázka: Vlastné Logo sú k Dispozícii?Odpoveď: jasné,14 Rokov Skúseností vo Výrobe & Export pre Vlastné Dary.Otázka: Ak Chcem, aby Vlastné Dary,Ale nemám vlastný dizajn,Ako to urobiť?Odpoveď: Nebojte sa, Našej spoločnosti majú Dizajn Oddelenie, Aby Voľné Vizuálne Koncepty pre Vás potvrdiť, Kým Spokojní.Otázka: Ak som strach kvality,Ako to urobiť ?Odpoveď:Starosť O Zákazníka je Naším Prvoradým hľadiskom, Tak Sme sa Otvoriť vizuálny video výrobnej Linky pre Zákazníkov, Sledovať Výrobu a Balenie Proces kedykoľvek.Tiež by Sme prijať svoju kontrolu tretej Časti z oboch TUV&SUD

Multi-Zásielky a Balenie

Počet Pc 1000pcs
Materiál PVC
Číslo Modelu Prívesok
Vzor Kreslený Obrázok
Príležitosti Ukončenie štúdia
Pohlavie chlapci, dievčatá, ženy, deti,muži,Ženy
Súbor Typ Áno
Názov Značky Bohatý-Darčeky
Štýl Móda,Roztomilý,Šaty

Súvisiace produkty