2PCS 3D Full Cover Tempered Glass For OPPO A5 2020 Full Screen Cover Explosion-proof Screen Protector Film For OPPO A9 2020

€1.27

-24%

€1.68

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrá kabelka dámska peňaženka, dieťa lepidlo na stenu papier, dieťa vaňou, sprchovacím kútom hlavu, modrá fialová drahokamy hot fix, batohy tik klop kolesá, čierny pletený sveter aj, audi a8 prechod rám, black white flag balón, akrapovic samolepiace biele.

1.Špeciálna povrchová úprava procesu

2.Prevencia obrazovky prasknutý 3.Osobné farba dizajnu

4.Chrániť svoj mobilný telefón s touto Premium elegantné Tvrdeného Skla predných screen protector.

5.Farebné ocele, predné tvrdeného skla, ktoré je percisely rez veľkosti pre váš Telefón.Predné tvrdeného skla sa bude týkať celej obrazovke telefónu s full circle na tlačidlo domov.

6.Povrchovú Tvrdosť - 0.26 mm hrubé a sú vyrobené s chemicky ošetrené, transparentné, tvrdené sklo. 8-9H: aj ostré predmety, ako napríklad nože a tlačidlá sa poškriabaniu tvrdeného skla.

7.Anti-Shatter Filmu - Ak tvrdeného skla prestávok, tvrdené sklo rozbije na malé kúsky, ktoré nie sú ostré, takže je bezpečné pre užívateľov.

8.Oleophobic Povlak - Je tvrdené sklo má Oleophobic povlak, ktorý zabraňuje odtlačky a iné nečistoty, ktoré tiež robia film ľahko sa čistí.

9.Jemné na Dotyk - Flim je potiahnuté na zadnej strane so silným silikónové lepidlo, ktoré umožňuje inštaláciu jednoduché a pripisuje film pevne tak to by nemal mať vplyv na obrazovku je citlivosť.

(2)Obsah Balenia:

1* Tvrdené Sklo Film

1* Suché Stieranie pre inštaláciu príprava

1* Alkohol Utrite pre inštaláciu príprava

Materiál Úplné pokrytie sklo
Kompatibilný Telefón Značky OPPO
Farba Transparentné
Druh Predné Film
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Názov Značky Lulumi

Súvisiace produkty