Multifunkčné Tvorivé Cesnak Frajera Stlačte Cesnak Misy, Vintage Štýl Medicíny Hrniec, Kuchynské Pomôcky Kichen Príslušenstvo

€31.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: plastové organizátor kichen, dlaždice gadgets, gadget smart, big kitchen sink, gadget kuchyňa, gadget, drvič cesnak, miska polievky, kichen príslušenstvo nástroje úložná polička, uf vintage.

O Produktoch

Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie.

Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu, čo chcete, my vám pošleme zásielku ako vaše vybrať v objednávke.

Pre tie výrobky, viac ako jednu farbu, aby sa rozhodli, prosím zanechať odkaz pre farby sa vám chce, inak budeme posielať vaše objednávky s náhodné farby.

O Color&Veľkosť

Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, osvetlenie, prostredie dôvodov možno mierna odchýlka jav, prosím, v druhu prednosť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam možno 1cm-3 cm tolerancia, prosím, láskavo pochopiť a uistite sa, že nemáte myseľ pred mieste objednávky.

O Zásielke

Zvyčajne, budeme posielať zásielky do 48 hodín po prijatí platby.Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, odovzdanie čas by byť omeškané, Prosím pochopiť.

Ak chcete vyjadriť doručenia (EMS/DHL/FedEx/UPS), prosím kontaktujte nás, my sa vypočíta poštovné pre vás, alebo si môžete overiť Poštovné a Balenie pre referenčné účely.

O Službe

Všetky výrobky sú vkladané ručne, môže byť trochu chybu, ak sa dostanete nesprávnu položku, alebo chybný, prosím neváhajte a kontaktujte nás okamžite, budeme kompenzovať, ďakujeme vám za pochopenie.

Úprimne vás pozvať na dovolenku 5 Star spätná Väzba pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a musí byť povzbudzovaní k nám, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré by mohli byť problémy a ponúknuť vám tie najlepšie služby, Vďaka za vašu podporu.

Číslo Modelu FSGarlic press-008
Funkcia Skladom
Názov Značky šikovný kuchár
Tvar KOLO
Farba Drevo farba,Drevo, zrno,biela,žula
Certifikácia CIQ
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál PP
Ovocie & Zelenina Nástroje Typ Cesnak Lisy
Plastové Typ PP

Súvisiace produkty