Horúce Vlastné potreby na kempovanie dodávky prípade, nafukovacie camping stan,nafukovací stan camping

€473.54

-5%

€498.47

Nový produkt

1 položky

Štítky: stan zime, rybolov camping camping dodávky, vlastné stany zadných dverí, dieťa pláži v tieni, horák na pelety, dcf stan, camp outdoor tent, túru stan, stan s cembru, prenosné camping wc sprcha.

Vážený zákazník

Ďakujeme vám za vašu intereste v našom produkte .sme továreň ,tak náš produkt je prispôsobený.Takže ak máte veľkosť dopytu, farba dopytu a logo dopytu,len mi povedzte .

Dôležité Upozornenie :

1.V cene nie je zahrnuté náklady na dopravu.

Normálne prepravu spôsobom je po mori ,vykonávame CFR alebo CIF obchodných podmienok v medzinárodnej doprave.A tak sme sa len zodpovedný za prepravu produktu do prístavu.Pretože rôzne prepravné sadzby pre rôzne krajiny a oblasti,takže naše "doprava zadarmo" je odkazom na lodná doprava.A je založený na niektorých krajinách v severnej Amerike,Európe,niektoré porty v Austrálii a niektoré krajiny v Ázii.ak nechcete patrí do týchto krajín a oblastí,prosím, kontaktujte nás na potvrdenie prepravné náklady, ktoré pred uskutočnením platby.

2.Venujte prosím pozornosť, že dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Budete musieť vyzdvihnúť od prístavu a urobiť z vlastnej vôle a daň zaplatiť.Rôzne krajiny ,rôzne port , iný výrobok ,iný Port nákladov (o 300USD-1000USD) .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3.Ak potrebujete leteckú prepravu a expresná doprava,prosím, kontaktujte ma ,budem kontrolovať cena pre vás .

Bez ohľadu na to, čo pred vašej objednávky,prosím, neváhajte ma kontaktovať,budem kontrolovať najlepšie poštovné spôsob, ako pre vás .

Vďaka za vaše milé pochopenie!

Horúce Vlastné potreby na kempovanie dodávky prípade, nafukovacie camping stan,nafukovací stan camping

Popis Produktu

Názov produktu Hot Vlastné potreby na kempovanie dodávky prípade, nafukovacie camping stan,nafukovací stan camping Vzhľad Ako obrázky alebo customizede Farba Môže byť prispôsobený MIN 1 KS Materiál Vysoko kvalitného PVC meterial, ktoré je ohňovzdorná a vodotesný Vlastnosti Protipožiarna; Serurity-Záruka; Trvanlivé Technika Dvakrát trojitý steh všade plus extra výstuhy do PVC pruhy Certifikácia CE, UL, SGS, RoHs, EN71, EN14960 Nafukovacie času Menej ako 5 minút OEM Áno Platobné Podmienky T/T , Western Union , Obchod kvality alebo MoneyGram Package PVC plachta balenie vrece na produkt a obal pre dúchadlo/čerpadlo vzduch Príslušenstvo UL/CE schválené dúchadlo/čerpadlo vzduch,patch súpravy,pokyny spôsob Dopravy po mori alebo letecky alebo expresnou doba Dodania 7 až 15 pracovných dní (podľa vašej objednávky qty) rozsah Použitia Strany, vodný park, zoo, na verejnosti, požičovne, záhrade, atď.

Prečo Si Vybrať Nás?Máme skúsený tím a high-tech zariadenia.Náš materiál je vodeodolný a lead-free.Môžeme vyrobiť produkt podľa vašich požiadaviek, ako je veľkosť, farba, dizajn, a vaše logo.Ponúkame vám za veľmi konkurencieschopnú cenu.Môžete získať odborné príručky z nás po celý čas

FAQ

1. Čo je MIN?

- Naše MIN z každej položky je 1pc.

2. Môžeme zmeniť veľkosť a farbu založené na originál?

-- Veľkosť a farba môžu byť zmenené podľa vašej požiadavky.Prosím kontaktujte nás a získajte viac informácií o zmenili inflatables.

3. Môžem mať svoje vlastné logo alebo dizajn pre produkty?

-- Áno, môžeme tlačiť logá, a ak sa vaše logá nie sú pomerne komplikované, logo, tlač bude bez poplatku

4. Čo o kontrolu kvality?

- Ako poskytuje najlepšiu kvalitu produktov pre našich klientov je našim cieľom, tento krok je veľmi dôležitý pre našu spoločnosť, naše QC bude overiť po jednom, aby comfirm každý detail produktov je dokonalý.

5. Ako o balení?

-- Budeme používať dvojité balenie tašky pre naše nafukovacie produktu: PVC taška + extra tkané taška pre prepravu a ťažkých obal pre dúchadlá.

6. Môžete urobiť si vlastný dizajn?

-- Áno.Môžete nám poslať svoj vlastný dizajn fotografie s detailami požiadavky, a potom vám pošleme na výkresy pre potvrdenie pred začatím výroby.

Dno Nepremokavé Index 1500-2000 mm
Platobné podmienky T/T , Western Union , Obchod kvality alebo MoneyGram
Farba Môže sa prispôsobiť
Textílie 600D Oxford with reflective mylar material
Rozsah použitia Strana, vodný park, zoo, na verejnosti, požičovne, záhrade, atď.
Sezóna Tri sezóny Stan
Vrstvy Jeden
Veľkosť L4m XW4mXH3m/L8m XW8mXH3m
Názov Značky DINGYURUI
Materiál Oxford
Štruktúra One Bedroom
Počet Používateľov 3/4
Dodacia lehota 7 až 15 pracovných dní (podľa vašej objednávky qty)
Pól Materiál Oxford tkanina
Building Type Výstavba na základe Potreby
Mimo Stanu Nepremokavé Index 2000-3000 mm
Vzhľad Ako obrázky alebo customizede
Oblasť 29 štvorcových metrov
Package PVC plachta balenie vrece na produkt a obal pre dúchadlo/čerpadlo vzduch
Druh 3 - 4 Person Tent
Štýl Vonku
Číslo Modelu XZ-TE-069
Spôsob Dopravy Po mori alebo letecky alebo expresnou

Súvisiace produkty