60 LED Prsteň Svetla Iluminátor Lampa Nastaviteľné pre Priemysel, Stereo Zoom Mikroskopom EÚ pripojte Fotoaparát zväčšovacieho skla, sieťový Adaptér

€23.73

Nový produkt

1 položky

Štítky: zubné elektromotora, olympus chirurgické mikroskopom, profesionálne bielenie zubov lampou, led microscop, drevené zub krúžok, suits tik tok, zubné lupa, svetlo lampy, lupy, zubné lampa led, set tik tok.

60 LED Krúžok Svetlo Lampy Mikroskopom

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Batéria: Vstup: AC 100-240V , 50/60Hz Výstup: DC 12V , max 700mA Konektor: EU Plug Jasu: Nastaviteľné Svetlo, farba: Biela Teplota farby: 6000-7000K Max výkon: 4,5 W-6W Najlepšie Pracovná Vzdialenosť: 50 mm-250 mm Jas: Viac ako 30000-35000Lux Vnútorný priemer: 60 mm Vonkajší priemer: 98mm Hrúbka: 28 mm balenie obsahuje: 1 x 60-LED Lampa Krúžok 1 x Napájací Adaptér(EÚ Plug) Vlastnosti: - - -60 LED prsteň svetla, ktoré je určené najmä pre stereo mikroskopom, a je vynikajúcim spoločníkom na rôzne druhy mikroskopy a fotoaparát. - - -Ponúka optimálne množstvo svetla na mikroskopom alebo fotoaparát, keď ďalšie zdroje svetla sú potrebné, ani tam nebol dostatok svetla! - - -Kontrola a kontrola kvality je už problém ak chcete zobraziť povrchové chyby a prekonať viditeľnosť problémov súvisiacich. - - -Používa sa ako zdroj svetla pre kamery zamerať sa pri lov zobrazenie v tmavých miest alebo oblastí. - - -60 biele LED žiarovky pre najjasnejšie a najviac priaznivé osvetlenie prostredie - - -Prístroj je bezpečný na ochranu používateľa a zariadenia, z mierne až závažné elektrostatické elektriny - - -Inštalácia kamery a mikroskopom je veľmi pohodlné a jednoduché použitie - - -Nastaviteľný jas pre flexibilitu, aby vyhovovali akéhokoľvek miesta a v súlade osvetlenie pre osvetlenie objektov - - -Nastaviteľné skrutky na upevnenie svetla na microsocpe. - - -Poskytuje pohode, jednotné, svetlice zadarmo a zameral sa tieň-bez osvetlenia - - -Nízka teplota ak chcete maximalizovať užívateľský komfort a prevádzky, dokonca aj na dlhšie obdobie - - -Nastaviteľný priemer pre maximálnu prílohu flexibilitu pre rôzne nástroje a vybavenie, Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Číslo Modelu Zubné mikroskopu svetlo
Pôvod CN(Pôvodu)
NET WT 316g
Položka Druh Bielenie Zubov
Veľkosť Moderate

Súvisiace produkty