Mäkké Silikónové Hodinky Remienok Pásmo Pre Ticwatch Pro3 Nahradenie Šport Náramok potítka Popruh Watchband Pre Tic Sledovať Pro3 LTE

€1.40

-48%

€2.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: ticwatch, tic sledovať mi, batéria ticwatch e, wotchi smartwatch w21r, c2 ticwatch, oppo hodinky, ticwatch pro3, muži tic, imoo sledovať telefón z6, ticwatch s.

Funkcie: 1. Pôsobivé Kvality: Toto nahradenie náramok je určený pre Ticwatch pro3/pre pro3 LTE smart hodinky.Na ťahu, ohybe, deformácie a iné skúšobné indexy silikónového materiálu boli testované.

2. Praktické a Trvanlivé: Tento pásik na zápästie ponúka stručné móde a štýle.To je ľahké a odolné, porézne dizajn, výrazne zlepšuje priedušnosť popruh.

3. Ľahko Odstrániť: veľkosť môže byť upravená podľa okolností jednotlivých zápästie.Rýchle uvoľnenie pin,jednoduché na inštaláciu a odstránenie.Perfektné fit, nie je tam žiadna medzera.

4. Kvalitný Materiál: popruh je vyrobený z vysoko-kvalitného kremičitého gélu materiál na nosenie vašej pokožky pre pohodlné nosenie skúsenosti.Jemnosť je mierne, pohodlné na nosenie.

5. Voliteľné Farby: rôzne farby si môžete vybrať, môžete vybrať viac, rôzne farby, podľa vašich preferencií a oblečenie.

Špecifikácia:

Materiál: silica gel

Kapela šírka: cca 22 mm/0.87 palec

Kapela dĺžka: o 93/120 mm, 3.66 /4.72 palec

Váha: cca 17 g

Farba: čierna, biela, červená, oranžová, ružová, modrá, hnedá, zelená, svetlo zelená, svetlo šedá

Vhodné pre: pre Ticwatch pro3/pre pro3 LTE smart hodinky

Balenie Zoznam:

1*Výmena Náramok (len Popruh, sledujte nie je súčasťou balenia)

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-2cm tolerancie vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiely, položky farby sa môžu mierne líšiť od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Druh Hodinky Remienok
Jazyk angličtina
Názov Značky Rondaful
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Kompatibilita Iné
Funkcia Push Správy

Súvisiace produkty